Από Πέννυ Μαστοράκου

Θα μπορούσε κανείς να πει πως η Στέλλα θεωρείται κάπως σαν μέρος της οικογένειας των Σταματάκηδων στον Σασμό, μιας και στα πάντα τους υπερασπίζεται, και βρίσκεται πάντα κοντά στις χαρές (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter που την λυπάται για την κατάσταση στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής) αλλά και στις λύπες, όπως στην δίκη του Αστέρη αλλά και στην σύλληψη της Καλλιόπης ως δολοφόνο.

Αυτή τη φορά όμως η μοίρα θα την φέρει αντιμέτωπη με την καπετάνισσα, καθώς θα της γυρίσει την πλάτη στην εξυπηρέτηση που θέλει αυτή τη φορά η Καλλιόπη από εκείνη, και αυτό θα την βάλει αμέσως στην μαύρη λίστα για εκείνη!

Η Στέλλα γυρίζει την πλάτη στην Καλλιόπη στον Σασμό

Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει (δείτε εδώ τι αφήνει και που) και ο Αστέρης με τον Μαθιό δείχνουν πρόθυμοι να διαπραγματευτούν με τους Βρουλάκηδες, γεγονός που εξοργίζει την Καλλιόπη. Ζητά λοιπόν από την Στέλλα να προσπαθήσει να μεσολαβήσει για τα πράγματα αλλά εκείνη την απορρίπτει και αποφασίζει να απομακρυνθεί για λίγο από την Καλλιόπη ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει καμία σχέση με την οικογένεια της Αργυρώς και τις μεταξύ τους βεντέτες. Πως θα το πάρει αυτό η Καλλιόπη;

Σασμός

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Όσο η κόρη της Μαρίνας σκέφτεται τον Αστέρη στον γάμο του αδελφού του, δεν μπορεί να ησυχάσει. Τα λόγια του ότι θα φύγει από την Άνω Ποριά, στριφογυρίζουν στο μυαλό της. Αποφασίσει λοιπόν να πάει εκεί κρυφά και να τον παρακολουθήσει. Χάνεται ανάμεσα στο πλήθος, πίσω από δέντρα και τον βλέπει απομονωμένο και σκεπτικό, με τη Στέλλα να προσπαθεί να του αποσπάσει την προσοχή.

Ο Σταύρος που αναζητά τη γυναίκα του στο σπίτι, αρχίζει να νιώθει σαν τον ταύρο μέσα στο υαλοπωλείο. Τηλεφωνεί στη Μαρίνα και στην Άσπα αλλά καμία από τις δύο δεν ξέρουν πού βρίσκεται εκείνη. Θεωρώντας λοιπόν πως έχει πάει να βρει τον πρώην αγαπημένο της, αποφασίζει να πάει να την ψάξει...

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Μέχρι το καλοκαίρι θα βλέπουμε;» - Το Twitter γλεντάει με ατακάρες τον ατέλειωτο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός spoiler: Η στιγμή που περίμενε όλο το πανελλήνιο! Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα