Από TV24 Team

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην πολυαγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, τόσο απόψε 9/11 (δείτε εδώ το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση) όσο και στα επόμενα επεισόδια!

Το TiviSirial έχει την συνέχεια και θα την βρείτε μόνο εδώ, στο Tv-24.gr, και στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα! Ωστόσο, παρακάτω θα πάρετε μια μικρή γεύση για την τραγωδία που πρόκειται να λάβει χώρα στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Βαριά άρρωστη η Καλλιόπη

Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες. «Οφείλουμε και οι δύο να κάνουμε μια νέα αρχή. Η γνωριμία μας δεν έγινε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό είναι άδικο και για τους δυο μας», τονίζει ο Λευτέρης, όμως ο Παντελής δεν είναι διατεθειμένος να δώσει και άλλη ευκαιρία στον φίλο της κόρης του. «Εμείς στα μέρη μας λέμε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και στη δική μας περίπτωση, η μέρα εκείνη έδειξε πως οι δυο μας δεν θα τα βρούμε ποτέ», του απαντά κοφτά.

Σασμός Καλλιόπη άρρωστη

Ο Λευτέρης, για χάρη της Θοδώρας, αποφασίζει να μη δώσει συνέχεια. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο αρχοντικό των Σταματάκηδων, υπάρχει ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας της Καλλιόπης. Ο γιατρός που την εξετάζει συστήνει να μείνει στο σπίτι για κάποιο διάστημα και να μην έρθει σε επαφή με άτομα που μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση της ψυχικής της υγείας. «Δηλαδή να μη δω τις Βρουλάκαινες, γιατρέ μου», τον συμπληρώνει η καπετάνισσα και ο γιατρός νιώθει να τα έχει χαμένα. Λίγη ώρα αργότερα χάνεται και πάλι στις σκέψεις της.

Σε σκέψεις του παρελθόντος όμως τρέχει και ο λογισμός της γιαγιάς Ειρήνης που ακόμα σκέφτεται αν πρέπει τελικά να μιλήσει στη Μαρίνα. Παντελής και Αννα, λίγο μετά την επεισοδιακή τους γνωριμία με τον Λευτέρη, έρχονται σε επαφή με τη Νάντια. Δεν θα παραλείψουν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους αφού γνωρίζουν καλά πως ο χωρισμός του γιου τους από την Κλαίρη τον στενοχώρησε πολύ. «Είναι μεγάλη η χαρά μας που δουλεύεις μαζί με τον Μανόλη μας, κορίτσι μου. Μας έχει μιλήσει για εσένα.

Να ξέρεις ότι σε θεωρούμε μέλος της οικογένειάς μας πλέον», της λέει πρόσχαρα η Αννα. Περήφανος καθώς είναι για τη νέα του φίλη, θα την πάρει να πάνε μαζί και στο σπίτι της Βασιλικής για επίσκεψη, με την ελπίδα πως εκεί θα είναι και ο κολλητός του ο Νικηφόρος για να του τη γνωρίσει. Ο Νικηφόρος δεν θα είναι εκεί, αλλά η Βασιλική που θα τις κάνει κάποιες πιο προσωπικές ερωτήσεις και θα μάθει την προσωπική της ιστορία, θ’ αρχίσει να τη συμπονά. Θα τη συμβουλέψει και φυσικά θα της πει ξεκάθαρα πως στο εξής το σπίτι της είναι ανοιχτό. Η Νάντια θα νιώσει σαν να απέκτησε μια καινούρια φίλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 2,5 χρόνια και παίζει στον «Πλάτανο» - Αυτός ο ηθοποιός είναι ο σύντροφος της Βέρας Μακρομαρίδου από τον Σασμό

Αποκλειστικό: Ο Μαθιός εκλιπαρεί την Αργυρώ για «Σασμό»