Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί η εικόνα και η κατάστασή της στο επεισόδιο της Τετάρτης 10/11 στον Σασμό να στεναχώρησε απίστευτα το τηλεοπτικό κοινό, καθώς κρυφοκοίταζε την ευτυχία των άλλων στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής (δείτε εδώ τα συγκινητικά σχόλιά τους για το μαρτύριό της), ωστόσο σε πολύ λίγα επεισόδια η ίδια θα πετάξει από ευτυχία καθώς θα βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά του αγαπημένου της! Δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο...

Η στιγμή λοιπόν που περίμενε όλο το τηλεοπτικό κοινό, θα γίνει πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια, καθώς ο Αστέρης θα συναντηθεί με την Αργυρώ και το πάθος τους θα πάρει ξανά σάρκα και οστά!

Αστέρης και Αργυρώ περνούν μαζί μία βραδιά πάθους στον Σασμό

Μία μέρα λοιπόν, αφήνουν το πάθος τους να βγει προς τα έξω και βάζουν την άκρη όλα τα εμπόδια που τους χωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια! Οι δυο τους κάνουν έρωτα, και με αυτή την σκηνή θα συγκλονιστεί όλο το τηλεοπτικό κοινό. Είναι γραφτό να είναι μαζί, θα το καταλάβουν τότε;

Σασμός

Η εκδίκηση του Σταύρου στην Αργυρώ

Ο Βαγγέλης πρόκειται να εκραγεί και ξεσπά έντονα στον αδελφό του Σταύρο. Ωστόσο, ο Σταύρος είναι απογοητευμένος από τη στάση της Αργυρούς και τη συνάντησή της με τον Αστέρη καθώς αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Είναι καταρρακωμένος και θολωμένος από τις εξελίξεις και αποφασίσει να εγκαταλείψει την Κρήτη και να πάει στα Γιάννενα ζητώντας εκδίκηση για τη διάλυση του γάμου του.

Ο Βαγγέλης, στο μεταξύ, παραμένει μπλεγμένος με τοκογλύφους, παρόλο που είχε υποσχεθεί πως θα αλλάξει ζωή και θα πάψει να χρωστάει.

Σασμός

Ο Σταύρος θέλοντας να πονέσει όσο δεν πάει τη γυναίκα του δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, τονίζοντάς της πως ήρθε η στιγμή να πάρει τις δικές της αποφάσεις σχετικά με τον γάμο τους και την έκβασή του. Συγκεκριμένα της ζητά να σκεφτεί σοβαρά εάν θέλει να παραμείνουν μαζί, ή όχι.

Ο Βαγγέλης βλέπει ότι ο αδελφός του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και αποφασίζει να τον βοηθήσει και να δράσει δυναμικά. Τον προτρέπει να σκέφτεται πιο θετικά, να προσέχει τον εαυτό του και να μην τρέφει τόση έχθρα για τη γυναίκα του, θυμίζοντάς του ότι την αγάπησε πάρα πολύ.

Για πρώτη φορά, τα δύο αδέλφια έρχονται κοντά. Ο Βαγγέλης αν και προσπαθεί να παρηγορήσει τον Σταύρο, δυστυχώς δεν καταφέρνει να τον βοηθήσει. Άραγε ο Σταύρος πώς σκέφτεται να εκδικηθεί την σύζυγό του και πόσο χαμηλά είναι διατεθειμένος να φτάσει;

Μήπως το τέλος του Σταύρου πλησιάζει, στα Γιάννενα και τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Mαζεύτεεεεεε την!» - Η Στέλλα φίλησε τον Αστέρη και το Twitter κόντεψε να λιποθυμήσει

Σασμός spoiler: Η απόλυτη ανατροπή - Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στα χέρια του...