Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι αποκαλύψεις για την καθηλωτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα το spoiler για την ζωή του Ορέστη πριν εγκαταλείψει την Αθήνα για τους Παξούς (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι συνέβη).

Λίγες ώρες λοιπόν πριν το πολυαναμενόμενο 4ο επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Πέμπτης 10/11 σαν βόμβα έσκασε άλλη μία πληροφορία, για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η οποία αν αληθεύει, θα μας αφήσει όλους συγκλονισμένους, καθώς μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή! Δείτε εδώ επίσης ποιος κορυφαίος ηθοποιός εισβάλει στην σειρά...

Ορέστης και Κλέλια είναι συγγενείς στο Maestro;

Οι δυο τους έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά, γεγονός που αντιλαμβάνεται η γιαγιά Χάρις και ίσως χρειαστεί να αποκαλύψει πολλά μυστικά τα οποία κρατά καλά κρυμμένα. Ένα από αυτά τα μυστικά αφορά και τον Ορέστη, καθώς μέσω flashback και αναδρομών στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε άγνωστες πτυχές από την ζωή της, στις οποίες περιλαμβάνεται και αυτός.

'Βόμβα' στο Maestro

Ποια λοιπόν η σχέση της μαζί του και υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι η πρώτη φορά που τον βλέπει στην ζωή της; όλα κρέμονται από μία κλωστή...

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί.

Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι’ αυτή (δείτε εδώ ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Είναι αρκετά ενεργή στα social - Η φωτογραφία που ανήρτησε η Χάρις Αλεξίου από τα γυρίσματα στους Παξούς

«Ο Χριστόφορος ξέρει...»: Η αποκάλυψη της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για το Maestro

TAGS