Από Έπη Τρίμη

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου φέτος συμμετέχει στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και υποδύεται την Σοφία μια γυναίκα που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους της κόρης, της μητέρας και της συζύγου. Η ηθοποιός μίλησε, επίσης, για την επιτυχία που σημειώνει το σήριαλ και την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στα τηλεοπτικά δρώμενα. (Η αποκάλυψη για το Maestro από διάσημο πρωταγωνιστή της σειράς).

Η μητρότητα με δυνάμωσε, δήλωσε η Τριανταφυλλίδου

H Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Breakfast@Star η οποία είπε: «Από το 2001 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου κι ότι τυχαίνει να παρακολουθήσω, το βλέπω στον υπολογιστή» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε για τη μητρότητα: «Με δυνάμωσε πάρα πολύ. Επηρέασε τα επαγγελματικά προς το καλύτερο. Ήμουν πιο δυναμική στις αποφάσεις. Ήξερα τι θέλω, πως ήθελα να γίνει, φρόντιζα περισσότερο τους όρους των συνεργασιών μου και τους χρόνους για να είμαι με τα παιδιά μου. Επομένως με γείωσε πολύ κι έγινε πιο συγκεκριμένη σε αυτά που έκανα».

Ο ρόλος της Σοφίας

Η Σοφία είναι κόρη, σύζυγος και μητέρα. Προσπαθεί χρόνια να βρει τον εαυτό της μέσα σ’ αυτές τις σχέσεις. Πνίγεται, ασφυκτιά μέσα στους δαίμονές της, στα απωθημένα, τα μυστικά και τα ψέματα που βιώνει τόσο στο σπίτι της όσο και στη μικρή κοινωνία όπου ζει. Προσπαθεί να εξυγιάνει τις σχέσεις και τη ζωή της, άλλοτε αμήχανα, άλλοτε άτσαλα και άλλοτε δυναμικά. Χρόνια εγκλωβισμένη στα πρέπει και στα "έτσι είναι η ζωή και δεν μπορείς να την αλλάξεις", αρχίζει σιγά σιγά να σπάει τα δεσμά της. Θέλει την ευτυχία και την ελευθερία, τη δική της και των παιδιών της. Η μοναδική σχέση που την κρατάει είναι αυτή με τον Μιχάλη καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται και αγαπά αληθινά. Όπως όλοι οι χαρακτήρες που έχει γράψει ο Χριστόφορος για τη σειρά, είναι ένα πολυσύνθετο μπερδεμένο κουβάρι που προσπαθεί να βρει την άκρη του και να αρχίσει να λύνει τον εαυτό του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Τον είχα δει στον ύπνο μου!» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για τον Παπακαλιάτη

«Στον Χριστόφορο δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη!» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από το ναι του Μουρατίδη στο Maestro