Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τρία επεισόδια έχουν προβληθεί συνολικά στην νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Maestro και το κοινό έχει ήδη ξετρελαθεί με την απίστευτη δημιουργία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία μάλιστα σε λίγο καιρό θα βρεθεί και επίσημα πλέον, στο Netflix (δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση).

Στο αυριανό (10/11) επεισόδιο της σειράς, θα δούμε τον Φάνη να συζητάει για πρώτη φορά με τα παιδιά του, για τα παράνομα χρήματα που ανακάλυψαν στο σπίτι.

«Είναι πολύ λεπτό το θέμα αυτό και δε θέλω να το συζητήσω και σε καμία περίπτωση δεν είμαι υποχρεωμένος να σας εξηγήσω. Δε σας αφορά. Τα χρήματα αυτά, που κακώς ψάξατε, είναι χρήματα από δικές μας επαγγελματικές δραστηριότητες», τους λέει με έντονο ύφος, ωστόσο ο γιός του δεν το αφήνει να πέσει κάτω: «Ξέπλυμα δηλαδή».

Η Κλέλια, προσπαθεί να βγάλει μία άκρη και έτσι ζητάει από τη μητέρα της να πάρει θέση, ωστόσο δεν βρίσκει ιδιαίτερη ανταπόκριση: «Είναι κάτι που δε θέλαμε να συμβεί, και σε καμία περίπτωση δε θέλαμε να σας φέρουμε σε τόσο δύσκολη θέση, ό, τι και να πείτε έχετε δίκιο».

«Κλέλια αυτή η κουβέντα έχει τελειώσει», της λέει ο Φάνης προκειμένου να λήξει αυτό το ζήτημα.

Τελικά τη συζήτηση λήγει ο Αντώνης, όχι όμως με τον τρόπο που θα ήθελα οι γονείς του: «Εμείς μένουμε στο ότι οι γονείς μας ξεπλένουν χρήματα μετά από παράνομες δραστηριότητες, όπως με διακίνηση με τα σκάφη του».

Το απόσπασμα από το αυριανό (10/11) επεισόδιο του Maestro

Το spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το τέλος του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ο δημιουργός της αγαπημένης σειράς Maestro, η οποία με τρία και μόνο επεισόδια έχει καταφέρει να καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό.

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία έχουμε δει από τον Παπακαλιάτη, ο οποίος μετά από κάθε επεισόδιο δημιουργεί ένα podcast, στο οποίο μιλάει σχετικά με τη σειρά. Στο τρίτο λοιπόν, τον είδαμε με καλεσμένη την Χάρις Αλεξίου να μιλάνε από κοινού για το σίριαλ, με τον Χριστόφορο να δίνει και ένα spoiler για το τέλος (δείτε εδώ την πιο συγκινητική σκηνή του σίριαλ με την Αλεξίου).

«Πριν από το τέλος κάθε επεισοδίου ήθελα να φτιάξω μια μικρού μήκους όλο αυτό το έγκλημα πως εξελίσσεται. Στο τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε ολοκληρωμένο και θα καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει» είπε αρχικά για τον φόνο του Χαράλαμπου.

«Είναι μια ανεξάρτητη νότα. Η οποία όμως δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη. Δεν μπορώ ακόμα να προδώσω τα στοιχεία. Θα καταλάβουν όλοι στο τέλος τι εννοώ. Όλο θα δέσει σαν παζλ. Το οποίο ήταν και το ζητούμενο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Αν ακουμπήσεις τον γιο μου θα σε σκοτώσω» - Η νέα σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη που σοκάρει

Maestro: «Γνήσια σειρά του Παπακαλιάτη!» - Η ερωτική σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας που έβαλε φωτιά στο Twitter