Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11, και λίγες ώρες μετά τα ευχάριστα νέα για το Maestro, (δείτε εδώ τι συνέβη με την σειρά και όλοι είναι κατά ενθουσιασμένοι), ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, και έκανε πολλές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την σειρά, καθώς εισβάλει με ρόλο έκπληξη!

Καλά καταλάβατε, ο καταξιωμένος ηθοποιός, εισβάλει για ένα και μόνο επεισόδιο στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, και ο ήρωας που υποδύεται, παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση!

Ο ρόλος του Χρήστου Λούλη στο Maestro

«Εγώ υποδύομαι τον φίλο της γυναίκας του, κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία πολύ τεχνοκρατική δουλειά, σε μία πολύ σκληρή και κυνική δουλειά, εγώ πολύ πετυχημένος σε αυτή τη δουλειά, και επειδή ήταν τόσο χάλια το περιβάλλον και η κατάσταση, εκείνος όντας μουσικός αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς να αρχίσει κάτι καινούριο...» ήταν μερικές από τις πληροφορίες που έδωσε ο ηθοποιός.

Το spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το τέλος του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ο δημιουργός της αγαπημένης σειράς Maestro, η οποία με τρία και μόνο επεισόδια έχει καταφέρει να καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό.

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία έχουμε δει από τον Παπακαλιάτη, ο οποίος μετά από κάθε επεισόδιο δημιουργεί ένα podcast, στο οποίο μιλάει σχετικά με τη σειρά. Στο τρίτο λοιπόν, τον είδαμε με καλεσμένη την Χάρις Αλεξίου να μιλάνε από κοινού για το σίριαλ, με τον Χριστόφορο να δίνει και ένα spoiler για το τέλος (δείτε εδώ την πιο συγκινητική σκηνή του σίριαλ με την Αλεξίου).

«Πριν από το τέλος κάθε επεισοδίου ήθελα να φτιάξω μια μικρού μήκους όλο αυτό το έγκλημα πως εξελίσσεται. Στο τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε ολοκληρωμένο και θα καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει» είπε αρχικά για τον φόνο του Χαράλαμπου.

«Είναι μια ανεξάρτητη νότα. Η οποία όμως δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη. Δεν μπορώ ακόμα να προδώσω τα στοιχεία. Θα καταλάβουν όλοι στο τέλος τι εννοώ. Όλο θα δέσει σαν παζλ. Το οποίο ήταν και το ζητούμενο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Αν ακουμπήσεις τον γιο μου θα σε σκοτώσω» - Η νέα σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη που σοκάρει

Maestro: «Γνήσια σειρά του Παπακαλιάτη!» - Η ερωτική σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας που έβαλε φωτιά στο Twitter