Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η Μυρτάλη να αποφάσισε να επισκεφθεί ψυχολόγο στη Γη της Ελιάς για να δει τι είναι αυτό που την έχει απομακρύνει από όλα της τα κοντινά πρόσωπα, ωστόσο η συμπεριφορά της, παραμένει κακή και αυστηρή ακόμα και σε ανθρώπους που την έχουν βοηθήσει.

Η Ιουλία έχει αρχίσει να ανησυχεί για την ανιψιά της, ωστόσο εκείνη συνεχίζει να συμπεριφέρεται σε όλους απαξιωτικά. Ο χωρισμός της με τον Χρήστο, την πλήγωσε ιδιαίτερα και δεν μπορεί με τίποτα να καταλάβει τι πήγε στραβα.

Η αναμέτρηση της Μυρτάλης με τον Λυκούργο στη Γη της Ελιάς

Έτσι, όπως θα δούμε στο αποψινό (10/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς, η Μυρτάλη θα συναντήσει στον δρόμο τον Λυκούργο. Η συζήτηση δεν θα αργήσει να πάει στον Χρήστο και τότε η κοπέλα θα «επιτεθεί» στον δικηγόρο της, που στάθηκε στο πλευρό της στη διαμάχη της με την οικογένειά της, λέγοντας: «Να του πείτε να μαζευτεί λιγάκι, γιατί δεν σηκώνουμε τέτοια καραγκιοζιλίκια στη Μάνη».

Ο Χρήστος ωστόσο είναι ανένδοτος και αφού εξηγεί στον θείο του τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τη Μυρτάλη, του τονίζει πως δεν της χρωστάει καμία εξήγηση για τον λόγο που την παράτησε.

Ο Δημοσθένης ξεγελά και τρώει την περιουσία της Μυρτάλης

Μεγάλος Γολγοθάς περιμένει την Μυρτάλη στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, και όχι μόνο στην προσωπική της ζωή (δείτε εδώ την οργή του Twitter για το θράσος της με τον Χρήστο) αλλά και στην επαγγελματική, καθώς η υπεροψία και η αλαζονεία που την διακατέχει έχει θολώσει την κρίση της, και θα κάνει μία κίνηση στην Γη της Ελιάς που θα της αποβεί μοιραία...

Σύμφωνα λοιπόν με spoilers, η ηρωίδα θα πέσει στην παγίδα του Δημοσθένη, ο οποίος φυσικά με την βοήθεια της εξίσου πανούργας συζύγου του, θα προσπαθήσει να την κοροϊδέψει με απώτερο σκοπό να έχει την τεράστια περιουσία που φέρει η χρυσή κληρονόμος των Βρεττάκων.

 Γη της Ελιάς

Την πλησιάζει φιλικά στην αρχή προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα, και με συγκεκριμένες κινήσεις του θα την πείσει να περάσει η περιουσία της στο όνομά του! Σεισμός θα έρθει στην σειρά μόλις γίνει αντιληπτό τι έκανε και όταν η Μυρτάλη καταλάβει ότι του έδωσε στο πιάτο τα πάντα! Η αντίδρασή της...στις οθόνες μας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά καταρρέει για τον θάνατο του Ιάκωβου

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: «Ένα θέμα υγείας θα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη