Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, η Αθηνά αμέσως μετά την αποφυλάκισή της επισκέφθηκε το Σούνιο και την αγαπημένη της μητέρα, η οποία έπαθε σοκ μόλις την είδε μπροστά της (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Στο αποψινό (10/11) επεισόδιο, θα δούμε μητέρα και κόρη να κάνουν μία σημαντική συζήτηση για το θέμα του Ιάκωβου καθώς και για τη Μυρτάλη.

«Τι σε βασανίζει;», ρωτάει η Μαρία την Αθηνά καθώς τη βλέπει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Αθηνά χωρίς δισταγμό, της απαντάει: «Τον Ιάκωβο σκέφτομαι...».

«Σε αγάπησε αλλά... δεν ήταν γραφτό. Είσαι νέα ακόμα, θα βρεις κάποιον άλλον να σου αρέσει. Άκουσε με που σου λέω, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Είναι νωπό ακόμα, γι΄αυτό αντιδράς. Δε μου λες, τη Μυρτάλη την είδες από την ώρα που βγήκες; Είμαι περίεργη να δω πώς θα σε αντιμετωπίσει. Εγώ στο δικαστήριο της τα είπα κυριλάτα. Λάθος μου βέβαια, έπρεπε να της τα πω χύμα και τσουβαλάτα αλλά κράτησα επίπεδο», της λέει η Μαρία.

Το απόσπασμα από το αποψινό (10/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει για τις δυσκολίες του ρόλου της στην φυλακή

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη, έδωσε το πρωί της Τετάρτης 9/11 στο Mega Καλημέρα, η μοναδική Άντζελα Γκερέκου (δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές της κόρης της για την γιορτή της) και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε ως Αθηνά Νομικού στην Γη της Ελιάς, μίλησε για τον ρόλο της αλλά και τις δυσκολίες που έχει αυτός, ειδικότερα την εποχή που ήταν κρατούμενη στις φυλακές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: «Ένα θέμα υγείας θα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη

Αποκλειστικό: «Βόμβα» στη Γη της Ελιάς - Ο Μάνος πλακώνεται με τον Σωκράτη