Από TV24 Team

Η δεύτερη σεζόν της «Γης της Ελιάς» βρίσκει τον Μάνο πιο κατασταλαγμένο από ποτέ, ερωτευμένο και έτοιμο να δοθεί στην οικογένειά του. Όμως, σύντομα η καθημερινότητά του θα διαταραχθεί. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει στο TV24 ο Τάσος Ιορδανίδης που τον υποδύεται.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τάσου Ιορδανίδη για τη Γη της Ελιάς

Έτσι όπως τον έχετε στο μυαλό σας τον Μάνο, μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει για το καλό της οικογένειάς του;

«Για την οικογένειά του μπορεί να δώσει και τη ζωή του άνετα. Είναι δεδομένο αυτό και το έχω συζητήσει και με τη σεναριογράφο. Ο Μάνος είναι διατεθειμένος να πεθάνει για την οικογένειά του» (δείτε εδώ τι θα συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Σωκράτη).

Υπάρχει περίπτωση αυτό το γεγονός να τον φέρει πάλι σε ρήξη με τη Μαρίνα;

«Όχι. Με τη Μαρίνα είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Εχουν κατασταλάξει πλέον μαζί και πέρα από κάποιες εντάσεις που ενδεχομένως μπορεί να δημιουργηθούν, με τη Μαρίνα φαίνεται πως γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον».

Γη της Ελιάς Τάσος Ιορδανίδης

Με τη Μυρτάλη όμως πώς θα τα βγάλουν πέρα;

«Και η Μυρτάλη είναι μέλος της οικογένειας και έχουν πολύ στενούς δεσμούς. Πράγματι όμως, εκείνη έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και προσπαθούν όλοι να βρουν την άκρη μαζί της και να την αντιμετωπίσουν όπως πρέπει, ώστε και εκείνη να συνέλθει αλλά και σε ό,τι αφορά τα θέματα της επιχείρησης».

Θα λυθούν οι διαφορές τους;

«Δεν το γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής».

Μήπως ο Μάνος με τη Μαρίνα κάνουν δικό τους παιδί;

«Όχι, δεν είναι αυτό. Δεν θα είναι κάτι ευχάριστο ή ευοίωνο. Θα αντιμετωπίσει μια πολύ-πολύ μεγάλη δυσκολία συναισθηματικής φύσεως. Αφορά σε θέμα υγείας αλλά όχι κάτι προσωπικό του, ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς εξελίξεις (10/11): Η Ασπασία βάζει λόγια στον Στέφανο για τον Φίλιππο

Γη της Ελιάς: «Μυρτάλη βούλωνε!» - Πήγε να ζητήσει τα ρέστα από τον Χρήστο και το Twitter την κατακεραύνωσε