Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως ακριβώς με την Μαρίνα, η οποία στην αρχή την πήρε με το καλό και μετά την απομάκρυνε για την συμπεριφορά της (κάνοντας το Twitter να την δοξάζει που της τα έχωσε), έτσι ακριβώς και η Ιουλία στην Γη της Ελιάς (δείτε εδώ για πιο λόγο το επεισόδιο απόψε 9/11 θα διαρκέσει περισσότερο) θα πάρει ανάποδες με την ανιψιά της, μιας και η κατάσταση ξέφυγε εντελώς μαζί της!

Η Ιουλία αποκλείει την Μυρτάλη

Εδώ και καιρό είχε αρχίσει να παρατηρεί πως η Μυρτάλη ξεφεύγει κατά πολύ, και μετά από το σκηνικό με την Αθηνά την οποία ήθελε να θέσει εκτός επιχείρησης, αποφάσισε να ακούσει την συμβουλή του Ισίδωρου και να αρχίσει να την περιορίζει καθώς η αλαζονεία της δεν έχει προηγούμενο!

Γη της Ελιάς

Η Ιουλία νοιάζεται για την Μυρτάλη και την έχει σαν παιδί της, και έχει αποφασίσει να την επαναφέρει στα λογικά της όποιο και αν είναι το κόστος! Αποφασίζει λοιπόν τον αποκλεισμό της από το Δ.Σ. του ιδρύματος που την έχει εξουσιοδοτήσει να φτιάξει ο Ιάκωβος και τότε ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση.

Ραγδαίες οι αποψινές εξελίξεις της σειράς

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Στο μεταξύ ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Την ίδια ώρα η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί και της κόβει την φόρα.

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταιη. Παράλληλα η Αννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ενώ ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (8/11): Σασμός ή Γη της Ελιάς; «Ζαλάδα» με τα εντυπωσιακά νούμερα της prime time

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Σοκ! Η Ευτυχία ομολογεί στον Κουράκο τον φόνο του Ανέστη