Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν κρατιέται πλέον ούτε λεπτό μακριά της, και με το που έπεσαν οι υπογραφές για τις δουλειές του Καστρινού, ο Πέτρος πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Γερακιανή και το μοναστήρι (δείτε εδώ ωστόσο το ύπουλο σχέδιο της Όλγας για να τους χωρίσει) και εξακολουθεί να πολιορκεί την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά)!

Η αγάπη του για εκείνη φουντώνει, και αυτό που φοβάται περισσότερο η Ελισάβετ, δεν νομίζουμε ότι έχει να κάνει τόσο με το μοναστήρι ή μην το αντιληφθεί κανείς, αλλά με τα πραγματικά της συναισθήματα για εκείνον, από τα οποία επιμένει να κρύβεται!

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

«Πες μου που είναι το αστείο, σε παρακαλώ σε ικετεύω προσπάθησε να καταλάβεις Πέτρο, αν η επιμονή σου είναι για το σημείωμα δεν μπορώ να σου περιγράψω το τι μου προκάλεσε, τι θες να καταλάβεις από περιγραφές που δεν μπορώ να αρθρώσω; Τι θα ωφελήσει να σου εξηγήσω; Για την ντροπή που ένιωσα για τον φόβο;» του λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η Ελισάβετ, αγανακτισμένη από την επιμονή του...

Πέτρος και Γεράσιμος αναζητούν απεγνωσμένα την Ελισάβετ

Ο Πέτρος και ο Γεράσιμος αναζητούν απεγνωσμένα την Ελισάβετ η οποία έχει εξαφανιστεί που έχει εξαφανισθεί από προσώπου γης. Μάλιστα, ο Πέτρος την ψάχνει στο μοναστήρι, αλλά εντέλει τη βρίσκει πρώτος ο Γεράσιμος.

Η Ελισάβετ φαίνεται να είναι ανήσυχη και δεν χαίρεται καθόλου που βλέπει τον Γεράσιμο μπροστά της. Μετά την αρχική έκπληξή της τον διαβεβαιώνει πως το να καθαρίζει το μνήμα της μακαρίτισσας μοναχής τη βοηθάει να χαλαρώσει, καθώς νιώθει χρήσιμη που συμβάλει πρακτικά στο μοναστήρι.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του.

Μαύρο Ρόδο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Ο Πέτρος μπαίνει παράνομα στο μοναστήρι - Ποιος θα τον δει με την Ελισάβετ

Αποκλειστικό: Τρόμος στο Μαύρο Ρόδο - Βόμβα στο μαγαζί του Θέμη