Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Τρίτης 1/11 θα δούμε την συγκλονιστική συνέχεια του Μαύρου Ρόδου (δείτε εδώ όλα όσα θα μας συνεπάρουν απόψε στην σειρά) και το πρωί της ίδιας μέρας, η μοναχή Αυξεντία που έχει αποδειχθεί μεγάλη λατρεία των χρηστών του Twitter, άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για όλα στο Πάμε Δανάη!

Ο λόγος για την σπουδαία ηθοποιό Σοφία Σεϊρλή, η οποία μίλησε στην εκπομπή για τον ρόλο της στην καθηλωτική σειρά του MEGA, και έδωσε μάλιστα και ένα μεγάλο spoiler, για την θέση της στο μοναστήρι που δεν γνωρίζαμε.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Σεϊρλή για το Μαύρο Ρόδο

«Η Αυξεντία θα ολοκληρώσει το θέμα της ταφής του πάτερα του Σαράντου, ενώ η παλιά ηγουμένη, όταν πέθανε της πρότεινε να πάρει τη θέση της άλλα αρνήθηκε. Η Αυξεντία αρνήθηκε να γίνει ηγουμένη, γιατί τη βασάνιζε το θέμα της ταφής, δεν αισθανόταν καθαρή για να αναλάβει αυτό τον ρόλο. Όταν αρνήθηκε η Αυξεντία, ήταν παρούσα και η Κασσιανή, της προτάθηκε, αλλά δεν ξέρω να απαντήσω, γιατί έγινε τελική ηγουμένη η Φιλαρέτη.

Όταν η Αυξεντία μάθει ότι ο Πέτρος διεκδικεί την Ελισάβετ, θα την προστατεύσει, την κατανοεί, παρόλο που εκείνη προφανώς δεν θα έχει φιληθεί ποτέ στη ζωή της. Το ξέρω ότι έγινα meme στο Twitter! Αυτό πρέπει να επαναληφθεί, γιατί η Αυξεντία προφανώς θα πάθει πολλές αποπληξίες στο μέλλον. Όταν βλέπω την Αυξεντία ως μοναχή που είμαι τελείως άβαφη, που δεν μπορούν να σε περιποιηθούν, δεν χαίρομαι, άλλα από την άλλη δεν με νοιάζει» είπε μεταξύ άλλων η αγαπητή ηθοποιός.

Η Κασσιανή σκάβει τον λάκκο της Ηγουμένης Φιλαρέτης

Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο θα μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς όπως θα δούμε στην συνέχεια, θα έρθουν δύσκολες μέρες για το μοναστήρι (δείτε εδώ ποια άλλη θα κλειστεί εκεί) και όλοι θα κριθούν για την πίστη και την αφοσίωσή τους, μιας και ανάμεσα στις μοναχές υπάρχει ένα άτομο που σπέρνει την διχόνοια!

Όπως έχουμε δει ήδη στα προηγούμενα επεισόδια, το σχέδιό της να αναταράξει τις ισορροπίες στο μοναστήρι και να βάλει λόγια για την Ηγουμένη αλλά και την Ελισάβετ, στον Μητροπολίτη, είναι κάτι που προκάλεσε την οργή της Φιλαρέτης η οποία της έκρουσε τον κώδωνα σχετικά με την παραμονή της στο μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο

Δεδομένου του ότι η Κασσιανή προοριζόταν εξαρχής για την θέση της Ηγουμένης και όχι η Φιλαρέτη, αλλά και η υπομονή της σε αυτή την αδικία όλα αυτά τα χρόνια, την κάνουν να βγαίνει εκτός ορίων, και να καταστρώνει νέο σχέδιο προκειμένου να κλονίσει την εμπιστοσύνη του Μητροπολίτη για εκείνη! Θα τα καταφέρει; Και αν ναι, ποιες θα έχει συμμάχους στο πλευρό της;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο spoiler: Σοκ στο χωριό! Η Ελισάβετ εξαφανίζεται

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Καστρινός σε απόγνωση για τον χαμό της Αλεξίας - «Βρείτε τον δολοφόνο, θα τον θάψω!»