Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Νίκος Κούκας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιλώντας αναλυτικά για τον ρόλο του στην πολυσυζητημένη σειρά του Mega, που έχει κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ το σχέδιό του για να χωρίσει την Ελισάβετ και τον Πέτρο), και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γεράσιμο, αλλά και στα συναισθήματα που αυτός έχει για την Ελισάβετ.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κούκας για το Μαύρο Ρόδο

Αποκάλυψε πως και ο ίδιος στο παρελθόν έχει ερωτευτεί μέσα σε μία φιλία, όπως ο Γεράσιμος με την Ελισάβετ.
«Ο Γεράσιμος περνάει δύσκολα συναισθηματικά. Είναι το καλό παιδί του χωριού αλλά ζει και αυτός μία μοναστική ζωή, ο Γεράσιμος αισθάνεται ότι ο Πέτρος έχει έρθει για να βλάψει την Ελισάβετ και δεν το αντέχει. Τα συναισθήματά του για εκείνη είναι πέραν του έρωτα. Είναι μία ανιδιοτελής αγάπη» είπε χαρακτηριστικά.

Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο!

Το βράδυ της Τρίτης 8/11 ετοιμαστείτε να δείτε σκηνές που θα σας κόψουν την ανάσα και θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου! Ο Πέτρος ξεπερνά τα όρια και γυρίζει πίσω στην Γερακιανή καθώς του είναι αδύνατο πλέον να είναι μακριά από την Ελισάβετ, ειδικότερα μετά το γράμμα που της έστειλε (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Εισβάλει λοιπόν στο μοναστήρι και συναντά την Ελισάβετ! Όμως ξέχασε να υπολογίσει την Ηγουέμη, η οποία τους πιάνει στα πράσα και τότε...

Ο Πέτρος μιλάει με την Ολγα και μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι. Αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή. Στο μεταξύ, ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με το όπλο που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους. «Οπλο; Τι δουλειά έχει αυτό στα πράγματα της κόρης μας! Τι συμβαίνει, Μανώλη; Πού έχει μπλέξει το παιδί μας;», ψελλίζει η Ευτυχία.

Όμως, είναι αποφασισμένη να μιλήσει με την κόρη της και να μάθει. «Τι δουλειά έχει το όπλο στην τσάντα σου; Γιατί κουβαλάς τέτοιο πράγμα μαζί σου;», τη ρωτάει και η Γιάννα ξαφνιάζεται: «Γιατί ψάχνεις τα πράγματά μου;». «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Γιατί έψαξα εγώ τα πράγματά σου ή γιατί εσύ έχεις ένα όπλο μαζί σου; Πού έχεις μπλέξει; Τι συμβαίνει; Απαιτώ να μου δώσεις εξηγήσεις», της τονίζει η Ευτυχία και εκείνη της λέει ψέματα: «Το έχω για προστασία! Μαγαζί έχω στην Πάτρα, πολλά έχουν συμβεί τελευταία με κλοπές και ληστείες, φοβόμουν και το πήρα για να νιώθω ασφάλεια».

Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους, ενώ ανησυχούν για το μέλλον της και θέλουν να την προστατέψουν. «Δεν πιστεύω λέξη από όσα μας είπε! Κάπου έχει μπλέξει η κόρη μας, Μανώλη», του λέει η Ευτυχία εμφανώς ανήσυχη. Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον, ενώ ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Ομως, η ηγουμένη τούς πιάνει στα πράσα και τώρα η Ελισάβετ καλείται να δώσεις εξηγήσεις, ενώ φοβάται ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Η Αυξεντία ξεθάβει τον Διακοσάββα - Κοντά στο να την ανακαλύψει ο Σαράντος

Μαύρο Ρόδο: «Ο πονηρός τον έστειλε...» - Η Ελισάβετ ξεσπάει σε κλάματα για το φιλί της με τον Πέτρο