Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πέρυσι ήταν ένα... αγρίμι, ενώ φέτος θα είναι πραγματικά η χρονιά τής αγαπημένης μας Θοδώρας Αγγελάκη. Η Δανάη Παππά, μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι, επέστρεψε δυναμικά στα γυρίσματα του «Σασμού» και τολμάει να παραδεχτεί στην παρακάτω κουβέντα πως η ηρωίδα της, σε αυτόν τον κύκλο της δημοφιλούς σειράς, θα προσπαθήσει να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον, θα αναζητήσει την ευτυχία που της αξίζει αλλά και την εξιλέωση των προηγούμενων πράξεών της. Η ηθοποιός μιλά ακόμα για τα επιχειρηματικά της σχέδια που έχουν βρει την πλήρη ανταπόκριση του κοινού.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οι αποκαλύψεις της Δανάης Παππά για τον Σασμό

Πώς ήταν το καλοκαίρι της αγαπημένης μας Θοδώρας;

«Η Θοδώρα έμεινε στις σελίδες των σεναριογράφων για το καλοκαίρι. Εγώ από την άλλη πέρασα ένα καλοκαίρι αρκετά ήρεμο. Είναι από τις λίγες φορές που νιώθω πως έχω φορτίσει πλήρως τις μπαταρίες μου για τη σεζόν που έρχεται».

Όμορφη η επιστροφή στην Άνω Ποριά;

«Μπορώ να πω πως ναι, είναι όμορφη η επιστροφή. Έχουμε επιστρέψει με πολλή ενέργεια και όρεξη, για να δημιουργήσουμε νέες ιστορίες σε αυτό το όμορφο χωριό της Κρήτης. Έρχονται ανατροπές και καινούρια γεγονότα».

Θεωρείτε πως είναι πιο «έτοιμο» το χωριό έπειτα από όλα αυτά τα δεινά να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που θα προκύψουν;

«Νομίζω πως το χωριό δεν θα είναι ποτέ έτοιμο για όλα αυτά που έρχονται. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απρόσμενες. Αυτό είναι όμως το ωραίο για μένα: Να βλέπουμε αυτή την αλλαγή των χαρακτήρων σε κάθε νέο συμβάν του χωριού».

Η ηρωίδα σας πάντως φαίνεται να έχει ηρεμήσει πολύ...

«Έχει ηρεμήσει; Ή μήπως απλά είναι σε μια επιφανειακή ηρεμία ενώ μέσα της συνεχίζει να βράζει; Μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες δεν τις έχει συζητήσει με κανέναν από τον κύκλο της».

Όμως τη βλέπουμε να έχει δεθεί πολύ με την οικογένειά της. Και φυσικά με τον αδελφό της, Μανόλη! Θα διαταραχθεί καθόλου αυτή η σχέση;

«Η οικογένεια Αγγελάκη έχει πολλές διαφορετικές πτυχές που σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξετυλίγονται. Θα δούμε επίσης πώς ο Μανόλης με τη Θοδώρα θα έρθουν ακόμα πιο κοντά, όταν χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα κοινό “πρόβλημα”».

Δανάη Παππά Σασμός

Με ποιον τρόπο θα βοηθήσει τον αδελφό της, τώρα εκείνος που θα έχει τύψεις για τον φόνο του Αγγελου;

«Πραγματικά πιστεύω πως, ενώ η Θοδώρα έχει δείξει πως ενδιαφέρεται -τώρα πια- για τον αδελφό της, ο Μανόλης δεν θα είναι έτοιμος να ανοιχτεί σε εκείνη και να μοιραστεί τα πραγματικά του προβλήματα».

Και όταν εκείνος αποφασίσει να φύγει στο εξωτερικό για να ηρεμήσει, πώς θα το διαχειριστεί η ηρωίδα σας;

«Αυτό θα το δούμε στις οθόνες μας. Λίγη υπομονή και η απάντηση θα δοθεί».

Τον δολοφόνο του Στεφανή θα τον μάθει;

«Όπως έχουμε δει και στα τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν, ο Μανόλης έχει αρχίσει να τρελαίνεται με τα μυστικά που κρατάει μέσα του. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάποια στιγμή θα θελήσει να τα βγάλει, να τα μοιραστεί. Μένει να δούμε πώς θ’ αντιδράσει!».

Θα μπει στη διαδικασία να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό της; Στον προηγούμενο κύκλο είδαμε πως το προσπάθησε!

«Για εμένα η Θοδώρα είναι ένας τραγικός χαρακτήρας. Έχει κρατήσει μέσα της όλα αυτά που έχουν συμβεί και έχει δεχτεί όλα τα χαστούκια που της έχει ρίξει η ζωή. Μοιάζει με αγρίμι, αλλά δεν παύει να είναι ένα κορίτσι που θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως της αξίζει. Θα το προσπαθήσει, αλλά δεν μπορώ να σας πω αν και πότε θα τη δούμε ξανά χαρούμενη κι ευτυχισμένη πραγματικά».

Θα υπάρξουν αφίξεις στο χωριό και μάλιστα μια από αυτές θα γοητεύσει τη Θοδώρα;

«Πολλά μπορεί να συμβούν, το θέμα είναι εάν η Θοδώρα είναι έτοιμη να δεχτεί κάτι καινούριο στη ζωή της, χωρίς να έχει λύσει τα εσωτερικά της θέματα, όλα αυτά που τη βασανίζουν».

Θα τη δούμε αλήθεια ερωτευμένη με τον Λευτέρη, τον νέο αστυνόμο του χωριού;

«Θα δούμε μια ιδιαίτερη σχέση να ξετυλίγεται στις οθόνες μας, με πολλά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Είναι δύο άνθρωποι που ουσιαστικά προσπαθούν να γνωριστούν από το μηδέν» (δείτε εδώ το σκοτεινό σχέδιο που κουβαλάει μαζί του ο αστυνομικός).

Θα είναι φέτος η χρονιά της; Πώς της αξίζει να τη δούμε μέχρι το τέλος του β΄ κύκλου;

«Νομίζω πως ναι! Θα είναι η χρόνια της φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο για εκείνη να ορθοποδήσει. Αλλά θα τη δούμε να προσπαθεί πραγματικά να βρει την ευτυχία της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Έχει πληρώσει για όλα όσα έκανε στον προηγούμενο κύκλο ή θα υπάρξει και συνέχεια;

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το βάρος των πράξεών της θα το κουβαλάει συνεχώς. Το θέμα είναι αν θα έρθει η εξιλέωση».

Σας έχουμε δει στη μικρή οθόνη, τον κινηματογράφο αλλά δεν σας έχουμε δει στο θέατρο. Δεν θα θέλατε να δοκιμαστείτε και σε αυτό το μέσο;

«Έχω κάνει συζητήσεις τα τελευταία χρόνια για να κάνω το πρώτο μου βήμα στο θέατρο, αλλά δεν έχει υπάρξει -ακόμη- μια πρόταση που να με ενδιαφέρει πραγματικά. Φέτος, υπάρχουν κάποιες προτάσεις που σκέφτομαι και συζητάω πιο έντονα και ελπίζω να έχω σύντομα νέα».

Η συλλογή κεριών που έχετε δημιουργήσει έχει κερδίσει μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού! Τι άλλο ετοιμάζετε;

«Η EnsayCandles, για εμένα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το να βλέπω την ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητικό. Για τη χρονιά που έρχεται έχω αρκετά πράγματα στα σκαριά και ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις για την αγαπημένη μας EnsayCandles».

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο (23/9) μόνο με 1,5 €!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Σοκ στο χωριό - Χαροπαλεύει ο...

Σασμός: Δίψα για αίμα και εκδίκηση - Οι επόμενες κινήσεις μετά την επιστροφή του πνιγμένου" Βρουλάκη