Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένας χρόνος και κάτι πάει από τη μέρα που ο Σασμός, η νέα δραματική σειρά του ALPHA μπήκε στις ζωές μας και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Η ιστορία της κρητικής βεντέτας ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

H σειρά συνεχίζει φέτος με τη δεύτερη σεζόν της και μάλιστα, καταφέρνει καθημερινά να σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, ενώ αισίως έκλεισε τα 200 επεισόδια.

Προκειμένου να ευχαριστήσει λοιπόν το κοινό, η ομάδα του Σασμού ετοίμασε ένα βίντεο 200 δευτερολέπτων με σκηνές από τα 200 επεισόδια που έχουν προβληθεί. Εκεί βλέπουμε τα πάντα! Τον έρωτα της Αργυρώς και του Αστέρη, την πρώτη συνάντηση της κοπέλας με την Καλλιόπη, τον φόνο του Στεφανή, την αναζωπύρωση του έρωτα του Μαθιού με την Βασιλική και φυσικά τον φόνο του Πετρή που έφερε δάκρυα στα μάτια του κοινού.

Και πώς θα μπορούσε να ξεχάσει κανείς, την εμφάνιση του Άγγελου, την ιστορία του έρωτα της Ανθούλας με τον Μάρκο Βρουλάκη, τον φόνο του γιατρού, την φυλάκιση του Μαθιού και της Καλλιόπης καθώς και την εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη στην Άνω Ποριά.

Τα 200 επεισόδια του Σασμού

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στον Σασμό

Μπορεί ο Μανόλης να νιώθει ότι έχει διώξει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του από τη στιγμή που μίλησε στον παπά, όμως όταν μαθαίνει από την Κατερίνα ότι εκείνος κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται.

Πιστεύει ότι με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέρει τι κινήσεις να κάνει για να το διορθώσει. Παράλληλα, στο σπίτι της Βασιλικής ξεκινάει η προετοιμασία του γάμου. Παντού ακούγονται γέλια και χαρές, τραγούδια και ευχές. Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Νικηφόρος την καμαρώνει. Η Στέλλα είναι στο πλευρό τους όπως και η Καλλιόπη, που από το δικό της σπίτι βοηθά τον γιο της να ντυθεί για δεύτερη φορά στη ζωή του γαμπρός και εύχεται αυτή τη φορά να μη σταθεί τίποτα εμπόδιο στον δρόμο του με τη Βασιλική. Η Αργυρώ εν τω μεταξύ, δεν έχει πάψει να σκέφτεται τον Αστέρη και τη διένεξη που είχε με τη μητέρα του, όταν νωρίτερα τους συνάντησε ξαφνικά.

«Τι σκέφτεσαι, κορίτσι μου; Πού είναι χαμένος ο λογισμός σου;», τη ρωτά ο Σταύρος όταν τη βλέπει να χαζεύει έξω από το παράθυρο χωρίς λόγο και εκείνη του απαντά πως είναι κουρασμένη. «Κρίμα. Κι εγώ σκεφτόμουν να πάρουμε τον Πετρή μας και να πάμε μια βόλτα που ο καιρός είναι τόσο καλός». Εκείνη του απαντάει «Καλύτερα όχι. Αλλη μέρα» και φεύγει από μπροστά του. Χώνεται στην ασφάλεια του δωματίου της και αφήνει τη σκέψη της και πάλι να ταξιδέψει στον παλιό αγαπημένο της.

Οι εικόνες που έζησε κοντά του περνούν από το μυαλό της καρέ-καρέ. Όμως και την επόμενη μέρα συνεχίζει να είναι χαμένη στις σκέψεις της και η Μαρίνα, όταν τη βλέπει, καταλαβαίνει αμέσως πού τρέχει ο λογισμός της. Δεν της λέει τίποτα, μόνο μιλά στον Αντώνη τονίζοντας πως ανησυχεί για την οικογένεια της κόρης της. «Μαρίνα, δεν νομίζω πως έχει νόημα να της μιλήσεις ή να την επιπλήξεις. Μεγάλο κορίτσι είναι, πρέπει να πάρει μόνη κάποιες αποφάσεις για τη ζωή της».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός σοκ! Η Καλλιόπη ένα βήμα πριν την καρδιακή προσβολή

Σασμός spoiler: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος!» - Η Βασιλική θα μάθει για τον φονιά του Στεφανή