Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι πλέον φανερό ακόμη και από την ίδια, πως η καρδιά του Πέτρου στο Μαύρο Ρόδο, όσο και να προσπαθήσει και όσο και να εθελοτυφλεί, είναι δοσμένη στην Ελισάβετ, την οποία κυνηγάει κυριολεκτικά από πίσω σε κάθε βήμα της (δείτε εδώ την απίστευτη κίνηση που θα κάνει στα επόμενα επεισόδια), κάτι που η Όλγα βλέπει και αρχίζει και αναγνωρίζει πως πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα για να αποτρέψει αυτό που πάει να συμβεί!

Η Όλγα επισκέπτεται την Ελισάβετ στο μοναστήρι και της αποκαλύπτει...

Είναι παμπόνηρη και δεν θα αφήσει τον Πέτρο έτσι από τα χέρια της! Αφού βλέπει πως η προσοχή του είναι όλη πάνω στην Ελισάβετ, αποφασίζει να προσεγγίσει εκείνη, και να βάλει μπροστά το ύπουλο σχέδιό της, γνωρίζοντας τα αγνά της αισθήματα, και πως εκείνη υπολογίζει τον δεσμό που έχουν ακόμη και αν δεν είναι πραγματική της αδερφή.

Μαύρο Ρόδο

Η Όλγα λοιπόν της εξομολογείται τον έρωτά της για τον Πέτρο, και της ζητά την συμβουλή της, κάτι που αμέσως είναι μαχαίρι στην καρδιά για την Ελισάβετ, μιας και δεν θα έκανε ποτέ τίποτα για να την στεναχωρήσει! Αντιθέτως το βλέπει ως ανακούφιση μιας και θεωρεί τον Πέτρο "πειρασμό" και έτσι ίσως καταφέρει να τον ξεχάσει...Θα πετύχει τον σκοπό της η Όλγα;

Μην χάσετε απόψε στην σειρά!

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του και ανακαλύπτει μια φωτογραφία με την ίδια να κοιμάται στο ξενοδοχείο γυμνή. Αυτό τον βάζει σε υποψίες και πλέον είναι σχεδόν σίγουρος για την απιστία της. Από την άλλη, ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό τόσο με τον Καστρινό όσο και με την Αγγελική.

Ελισάβετ

Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του και είναι αποφασισμένος να αφήσει ένα μεγάλο μέρος της στην Ελισάβετ. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα: «Σιγά μην αφήσω όλη την περιουσία να τη φάνε οι καλόγριες», μονολογεί και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Γεράσιμος αναζητούν απεγνωσμένα την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: «Αυτό είναι κοροϊδία και εξαπάτηση» – Ανεβαίνουν οι τόνοι Ηγουμένης Φιλαρέτη και Μπόγρη