Από TV24 Team

Την απόφαση να μετακομίσουν στη Γερακιανή θα πάρει η οικογένεια Καστρινού στο Μαύρο Ρόδο, και συγκεκριμένα ο Θέμης, ύστερα από τη φυγή του Πέτρου για εκεί αλλά και την ολική καταστροφή του επιχειρηματία μετά από βόμβα που του έβαλαν στο μαγαζί.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Κι ενώ ο Θέμης δίνει εντολή στον Παράσχο να σκοτώσει τον Βίκο, δοκιμάζοντας έτσι την αφοσίωσή του, την τελευταία στιγμή εκείνος κάνει πίσω και αποφασίζει να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία. «Άφησε τον Βίκο και μην του κάνεις τίποτα! Θα έρθει η ώρα του και εκείνου, άλλα για την ώρα έχω άλλα πράγματα να με καίνε, πιο σημαντικά», λέει στον Παράσχο.

Ο Βίκος επιστρέφει στο ξενοδοχείο, ενώ η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει ξανά στη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή να χαλαρώσουν με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες. «Πάμε, μαμά μου, μια εκδρομή! Σε παρακαλώ, θα δεις, είναι πολύ ωραία εκεί στο χωριό της Όλγας. Είναι ήρεμα, έχει ένα υπέροχο δάσος με ποτάμι. Δεν είναι τυχαίο που ο γιόκας σου έχει ξετρελαθεί με τη Γερακιανή και συνέχεια είναι εκεί. Αυτός δεν άφηνε μπουζούκι για μπουζούκι και club για club και τώρα κοντεύει να μονάσει» (δείτε εδώ ποια άλλη μοναχή θα κολάσει ο Πέτρος πέρα από την Ελισάβετ).

Μαύρο Ρόδο Αγγελική Βίκος

Η Αγγελική πείθεται τελικά και μαζί σχεδιάζουν το ταξίδι τους: «Εντάξει! Πάμε, έχεις δίκιο, σίγουρα θα μου κάνει καλό να ξεφύγω λίγο από την καθημερινότητα». Παράλληλα η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο για το θέμα της κόρης της, αλλά δεν καταφέρνει να του αντισταθεί.

Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το νούμερο του Βίκου θα φτάσει τελικά στα χέρια του Θέμη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει, πάση θυσία.

Η έκρηξη και το ταξίδι στη Γερακιανή στο Μαύρο Ρόδο

Από την άλλη ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιό του για τον Καστρινό με την Κύρα, ενώ η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σχοινί, γι’ αυτό και επισπεύδεται το ταξίδι στη Γερακιανή με την Αλεξία.

Μαύρο Ρόδο Θέμης

Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει, ενώ στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη. Η καταστροφή και η ζημιά που προκλήθηκε είναι τεράστια όπως και η απογοήτευση του Θέμη, που βάζει σκοπό να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό. Παράλληλα θα βρεθεί και εκείνος στη Γερακιανή κοντά στην υπόλοιπη οικογένειά του που είναι ήδη εκεί. Πλέον όλη η ιστορία της σειράς θα μεταφερθεί στο χωριό, το οποίο θα χάσει την ησυχία που είχε!

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Αισθάνεται ότι έχει έρθει για να βλάψει» - Ο Νίκος Κουκάς αποκαλύπτει τα πάντα για τον Γεράσιμο

"Βόμβα" στο Μαύρο Ρόδο: Τρόμος για την Πολυξένη! Ο Λευτέρης βάζει μπροστά την διαθήκη του