Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (9/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό spoiler για τη συνέχεια), μιας και ο Λευτέρης θα κάνει τη διαθήκη του, αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, στην Ελισάβετ.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στο Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του και ανακαλύπτει μια φωτογραφία με την ίδια να κοιμάται στο ξενοδοχείο γυμνή. Αυτό τον βάζει σε υποψίες και πλέον είναι σχεδόν σίγουρος για την απιστία της. Από την άλλη, ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό τόσο με τον Καστρινό όσο και με την Αγγελική.

Ελισάβετ

Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του και είναι αποφασισμένος να αφήσει ένα μεγάλο μέρος της στην Ελισάβετ. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα: «Σιγά μην αφήσω όλη την περιουσία να τη φάνε οι καλόγριες», μονολογεί και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.

Τρόμος για την εκταφή του Διακοσάββα

Ο Σαράντος είναι σίγουρος πως στην Παλιόβρυση βρίσκεται το μυστικό με την εξαφάνιση του πατέρα του και ο νούμερο ένας ύποπτος για εκείνον είναι η μοναχή Αυξεντία. Από την άλλη, εκείνη τρέμει μήπως τελικά μέσω του διαγωνισμού ο Σαράντος πάρει τα κτήματα στην περιοχή, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και το θανάσιμο μυστικό με τον θάνατο του πατέρα του. Πάει στο μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος και προσπαθεί μόνη της μ’ ένα φτυάρι να ανοίξει τον λάκκο και να πάρει από εκεί τα κόκαλα του Διακοσάββα. Ομως καταλαβαίνει πως δεν μπορεί μόνη της να κάνει αυτή τη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη -που γνωρίζει την αλήθεια- να ξεθάψουν τον Διακοσάββα. Πάνω στον πανικό της ξεχνάει στο χωράφι κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος και είναι αποφασισμένος πια μετά από αυτό να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - Αυτός είναι ο δίδυμος αδερφός του Μιχάλη Αρτεμισιάδη από το Μαύρο ρόδο

Μαύρο Ρόδο: «Αισθάνεται ότι έχει έρθει για να βλάψει» - Ο Νίκος Κουκάς αποκαλύπτει τα πάντα για τον Γεράσιμο