Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9/11) ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην είσοδο των δύο παιδιών του «Δημοσθένη» στη σειρά (δείτε εδώ ένα από τα επόμενα δόλια σχέδια του χαρακτήρα του).

Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου για τους νέους χαρακτήρες στη Γη της Ελιάς

«Είμαστε στη σεναριακή φάση όπου μπαίνουν στη σειρά τα δύο παιδιά του Δημοσθένη. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Πρώτα μπαίνει η κόρη, η Ειρήνη, η οποία δεν έχει τελειώσει το σχολείο, χάνει συνεχώς τάξεις και ο Δημοσθένης με την Ασπασία, διαδίδουν διαρκώς ότι είναι στο Πανεπιστήμιο στον Πειραιά. Στη συνέχεια θα μπει ο γιός και εκεί θα γίνει χαμός. Τα παιδιά είναι η αχίλλειος πτέρνα του Δημοσθένη και αυτό το ξέρει τόσο η γυναίκα του όσο και οι εχθροί του», είπε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου για τους νέους χαρακτήρες που θα μπουν στη σειρά.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Στο μεταξύ ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Την ίδια ώρα η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί και της κόβει την φόρα.

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταιη. Παράλληλα η Αννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ενώ ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (8/11): Σασμός ή Γη της Ελιάς; «Ζαλάδα» με τα εντυπωσιακά νούμερα της prime time

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Σοκ! Η Ευτυχία ομολογεί στον Κουράκο τον φόνο του Ανέστη