Από TV24 Team

Ο φόβος να μην πει φυλακή ο Φίλιππος στη Γη της Ελιάς, μετά τη μήνυση που του κάνει ο Γάκης για ξυλοδαρμό μεγαλώνει, ωστόσο ο Λυκούργος τον συμβουλεύει να κάνει μια κίνηση ματ, ώστε να μην κινδυνέψει.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Γάκης στη φυλακή στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Φίλιππος

Έτσι ο Φίλιππος αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Γάκη για απόπειρα βιασμού στη Βασιλική και ο Γάκης με τη σειρά του αποσύρει κι αυτός τη δική του για ξυλοδαρμό (δείτε εδώ ποια είναι τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά).

Όπως όμως θα δούμε, η υπόθεση δεν θα τελειώσει εκεί για τον Γάκη. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε ένας τέτοιος επικίνδυνος τύπος να κυκλοφορεί ελεύθερος. Η αστυνομία συνεχίζει να παρακολουθεί τη δράση του, καθώς η παραβατική συμπεριφορά του συνεχίζεται και στην κατάλληλη στιγμή τον συλλαμβάνει.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Στο μεταξύ ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Την ίδια ώρα η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί και της κόβει την φόρα.

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταιη. Παράλληλα η Αννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ενώ ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (8/11): Σασμός ή Γη της Ελιάς; «Ζαλάδα» με τα εντυπωσιακά νούμερα της prime time

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Σοκ! Η Ευτυχία ομολογεί στον Κουράκο τον φόνο του Ανέστη