Από Πέννυ Μαστοράκου

Η κατάσταση μεταξύ τους έχει φτάσει στα άκρα, και όπως θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της Κυριακής 6/11 στην Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την Μαρίνα, μιας και δεν απαντά ούτε στις κλήσεις ούτε στα μηνύματά της, και αυτά που θα ακούσει δεν θα της αρέσουν καθόλου.

Ξέρει ήδη ότι η φίλη της έχει απομακρυνθεί (και μάλιστα ο Αλέξης θα της ζητήσει τα ρέστα για αυτό) και προσπαθεί να βρει τον λόγο που γίνεται όλο αυτό, όμως τα σκληρά λόγια που ακούσει από την Μαρίνα ίσως την ταρακουνήσουν και αρχίσει να ξυπνάει...

Τα σκληρά λόγια της Μαρίνας στην Μυρτάλη

«Μυρτάλη είσαι η μεγαλύτερη έκπληξη για εμένα τελευταία, δυσάρεστη! Με το όμορφα και ωραία δεν είδαμε προκοπή! Προσπάθησα να σε συνεφέρω με το καλό αλλά δεν παίρνεις χαμπάρι. Από το να χαλάω την ζαχαρένια μου προτιμώ να μην ασχοληθώ άλλο. Δεν είναι μικρό κορίτσι για να σου τραβήξω το αφτί, έχεις πλήρη συνείδηση των πράξεων σου, ειδικά όλου αυτού του φιάσκου με τον Αλέξη!

Κερατώνεις τον Χρήστο με έναν άνθρωπο που κάποτε σε απήγαγε! Αν θες την γνώμη μου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις συνεδρίες, μόνο ο ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει έχεις τεράστιο θέμα» της λέει χαρακτηριστικά και η Μυρτάλη κοκαλώνει...

Μην χάσετε σήμερα στην Γη της Ελιάς

Η επιστροφή του Σωκράτη στη Γη της ελιάς έχει ταράξει πολλά πρόσωπα και κυρίως την Αντιγόνη, η οποία όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 6/11 θα έρθει αντιμέτωπη με μια κρίσιμη για εκείνη αποκάλυψη. Στο μεταξύ η Μυρτάλη μετά το ανυπολόγιστο ξέσπασμα της χάνει τις ισορροπίες στη ζωή της...

Η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης μέσω της Μαργαρίτας ήρθε σε επαφή με τους Βρεττάκους και παθαίνει πανικό. Δίπλα της πάντα βρίσκεται να τη στηρίζει η Εύα, από την οποία ζητά τη συμβουλή της για το τι πρέπει να κάνει: «Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απελπισμένη. Μήπως είναι καλύτερα να αποκαλύψω την αλήθεια στον Ισίδωρο και τον Μάνο, ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής, ώστε να πάρουν τα μέτρα τους;», προβληματίζεται. Η Εύα όμως έχει αντίθετη άποψη και της προτείνει: «Για μένα θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν έχει κανένα λόγο ο Σωκράτης να υποψιαστεί κάτι τέτοιο. Θα ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του συναλλαγές με τους Βρεττάκους και θα φύγει», την καθησυχάζει.

Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Στο μεταξύ η Χάιδω, που έχει μετανιώσει για τη στάση της απέναντι στον Λυκούργο, κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. H κίνησή της, ωστόσο, δεν θα έχει τα θεμιτά αποτελέσματα, καθώς ο Λυκούργος γίνεται έξαλλος: «Ποιος σου είπε ότι θέλω να σε παντρευτώ, Χάιδω; Πάει το πουλάκι, πέταξε και κακώς πήρες αυτή την πρωτοβουλία. Τι δηλαδή, με έχεις σιγουράκι;», είναι τα λόγια του. Την ίδια στιγμή η Εύα ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους: «Στάθη, θέλω να ξέρω αν είμαστε μαζί. Στ’ αλήθεια δεν ξέρω αν έχουμε χωρίσει, αν θέλεις να συνεχίσουμε, αν μ’ αγαπάς», αναρωτιέται.

Ο Πότης για άλλη μια φορά «κάνει το θαύμα του», καθώς άθελά του «καίει» την Αντιγόνη, ενημερώνοντας τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Ο Σωκράτης αρχίζει να έχει υποψίες ότι κάτι συμβαίνει για να του κρύψει η Αντιγόνη αυτή τη σχέση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Η σκηνή που θα λυγίσει τους πάντες! Η Αθηνά στο σημείο που σκόρπισαν την τέφρα του Ιάκωβου

Γη της Ελιάς βόμβα: «Να τη διώξουμε από την επιχείρηση!» - Η Μυρτάλη πετάξει έξω την Αθηνά