Από Πέννυ Μαστοράκου

Η προσπάθεια της Ελισάβετ να μείνει μακριά από τον Πέτρο, κατανοεί πως έχει πέσει έξω, και πλέον κινδυνεύει και να αποκαλυφθούν όλα, και να χάσει την χειροτονία της, μιας και οι τύψεις την πνίγουν όλο και περισσότερο για το φιλί του Πέτρου (δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγησή της για το συμβάν) στο Μαύρο Ρόδο.

Όπως θα δούμε και απόψε λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης 8/11, (δείτε εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα στη σειρά) ο Πέτρος δεν μπορεί να μείνει μακριά της, και πάει πίσω στην Γερακιανή και το μοναστήρι αλλά δεν υπολογίζει στα αδιάκριτα βλέμματα!

Η Κασσιανή πονηρεύεται τον Πέτρο

Εδώ και αρκετά επεισόδια έχουμε δει πως ο ρόλος της Κασσιανής είναι ύπουλος, και προσπαθεί να υπονομεύσει με κάθε τρόπο την Ελισάβετ, ειδικότερα από όταν είδε πως ο Πέτρος την πολιορκεί και την επιθυμεί! Κάνει περίεργες σκέψεις για τον τρόπο που ο Πέτρος επιθυμεί την Ελισάβετ, ειδικότερα όταν θα τους δει να...

Μαύρο Ρόδο

Η Κασσιανή τους βλέπει να φιλιούνται!

Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο θα συνταράξουν το τηλεοπτικό κοινό και το Tv24 έχει ακόμα μια σούπερ αποκλειστικότητα για τους αναγνώστες του και μόνο! Μια ακόμα επίθεση αγάπης στο πρόσωπο της Ελισάβετ θα κάνει ο Πέτρος, μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρξει ένας επικίνδυνος αυτόπτης μάρτυρας που θα προσπαθήσει να τα τινάξει όλα στον αέρα προς όφελός του.

Παρά το γεγονός ότι η Ελισάβετ έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον μοναχισμό, παρά τις προσπάθειες όλων να την πείσουν για το αντίθετο, ο Πέτρος πεισματικά επιμένει να της αλλάξει τη ζωή! Κι ενώ όλη η ιστορία ξεκίνησε από ένα στοίχημα, τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν γίνει πια αληθινά και τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά της. Ετσι, όταν μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει. Η συνάντησή τους στη μονή θα πάρει όμως άλλη τροπή. «Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε», λέει η Ελισάβετ στον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ηρθα για εσένα για να σε δω. Εμαθα ότι επέστρεψες...». Εκείνη του λέει: «Εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου, στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά».

αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Μπόγρης συναντάει την ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ώστε να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την ίδια, που του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη. Η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του: «Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιό μου. Ξέρω ότι σου έχει αδυναμία και λαμβάνει σοβαρά όσα του λες, γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά», της λέει.

Ο Φραγκίσκος με την Ολγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο, την ώρα που εκείνος ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση: «Εχεις καταλάβει τι νιώθω για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις πράγματα για εμένα...», ισχυρίζεται, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει. Τότε εκείνος την αρπάζει από το χέρι και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής! Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν…

Να σημειωθεί πως η Κασσιανή θα συνωμοτήσει στη συνέχεια με τον Μπόγρη (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Η Αυξεντία ξεθάβει τον Διακοσάββα - Κοντά στο να την ανακαλύψει ο Σαράντος

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Απαιτεί να μάθει γιατί τον παράτησε! Η Γιάννα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπόγρη