Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς Μαύρο Ρόδο ξεκίνησε πριν λίγο, το βράδυ της Κυριακής 6/11, και από νωρίς το Twitter έχει στηθεί στην πλατφόρμα σχολιάζοντας όσα παρακολουθεί, χωρίς φυσικά να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω!

Ο Πέτρος μετά τις πιέσεις του πατέρα του επέστρεψε στην Πάτρα, προκειμένου να ολοκληρώσει τις υπογραφές με τα μαγαζιά στα οποία πρόκειται να τον μπλέξει, και εκείνος δεν βλέπει την ώρα να τελειώνει και να επιστρέψει πίσω στην Γερακιανή, κοντά στην Ελισάβετ (και η Κασσιανή θα τους δει να φιλιούνται)!

Γέλιο μέχρι δακρύων με τα σχόλια του Τwitter για τον Πέτρο

Οι χρήστες βρίσκουν ιδιαίτερα αντιφατικό το στοιχείο του ότι ο Πέτρος θα ασχοληθεί με την νύχτα, και μαγαζιά σαν αυτά που έχει ο πατέρας του, και από την άλλη κυνηγάει την Ελισάβετ, η οποία είναι μοναχή και μόλις πληροφορηθεί για όλα αυτά θα φρίξει!

Η Νατάσα καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος είναι ερωτευμένος

Το μυαλό του Πέτρου δεν ξεκολλάει στιγμή από τη Γερακιανή στο Μαύρο Ρόδο και αυτό δεν αργεί να το καταλάβει και η Νατάσα. Η ερωμένη του, τον πετυχαίνει στο δρόμο και ενώ εκείνος προσπαθεί να της δώσει εξηγήσεις γιατί δεν μπορεί να συναντηθούν, εκείνη αντιλαμβάνεται ότι στη ζωή του έχει κάτι πολύ δυνατό.

«Με πετυχαίνεις στο τρέξιμο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά όποτε έρχομαι Πάτρα είμαι σε έναν Μαραθώνιο. Δεν βγαίνει χρόνος να τα πούμε ρε γαμώτο», βιάζεται να της απολογηθεί ο Πέτρος, ωστόσο η Νατάσα δεν μασάει.

«Δεν πρόλαβα καν να στο ζητήσω. Κοίτα, επειδή νιώθω πολύ ζήτουλας τελευταία, και δεν γουστάρω. Νόμιζα ότι κάτι έπαιζε παραπάνω αλλά προφανώς... Και βέβαια δεν ήταν η κόντρα με τον πατέρα σου που σε κρατούσε στο χωριό, είναι κάτι άλλο. Το βλέπω στα μάτια σου Πετράκη, τα μάτια δεν κρύβονται», του απαντάει και εκείνος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

«Είναι περίπλοκο, δεν μπορώ να στο εξηγήσω τώρα», της λέει (δείτε εδώ τι θα συμβεί στη συνέχεια ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ).

Η Νατάσα δίνει ένα τέλος στη συζήτηση λέγοντας: «Περίπλοκο; Θα το γράψεις και στο προφίλ σου; Άμα είναι πολύπλοκο και σε κουράζει, πιάσει κάτι άλλο. Μόνος σου δυσκολεύεσαι, η ζωή είναι απλή, δε θέλει πολλά πολλά»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - spoiler: Ο Λευτέρης ένα βήμα πριν την οριστική του κατάρρευση! Η Ελισάβετ αποφασίζει να...

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Η Αυξεντία ξεθάβει τον Διακοσάββα - Κοντά στο να την ανακαλύψει ο Σαράντος