Από Ελένη Μήτση

Η Αλεξάνδρα μπορεί να παραμένει παντρεμένη με τον Ιάσονα στον Έρωτα φυγά, όμως αυτό δεν την εμποδίζει από το να σκέφτεται συνεχώς τον Μάρκο, τον πραγματικό πατέρα του παιδιού της.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε το πρώην ζευγάρι να μη μπορεί να αντισταθεί άλλο σε αυτό, που νιώθει και έτσι κανονίζεται μεταξύ τους μια μυστική συνάντηση.

Η συνάντηση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας γίνεται φανερή

Για κακή τους τύχη όμως, η Βάσω θα τους πιάσει στα πράσα και βάσει του χαρακτήρα της δε θα μείνει εκεί, αλλά θα επιχειρήσει να αποκαλύψει όσα είδε στον Ιάσονα. Εκείνος μετά από αυτό φτάνει στο αμήν και τότε θα είναι που θα αποφασίσει να χωρίσει και να σκοτώσει το Μάρκο...(δείτε εδώ τις σοκαριστικές εβδομαδιαίες εξελίξεις).

Έρωτας φυγάς - Βάσω

Η Αλεξάνδρα ρίχνει χάπια στη Μαργέτα

Η αγάπη της Αλεξάνδρας για το Μάρκο στον Έρωτα φυγά είναι ικανός να την οδηγήσει σε σκέψεις και πράξεις, που κατά τα άλλα δε θα έκανε ποτέ.

Το ατύχημα, που θα έχει ο Μάρκος με το αμάξι του, μιας και σκεπτόμενος, πως ο Ιάσονας έχει κλέψει την καλή του θα μαθευτεί και έτσι η Αλεξάνδρα θα αναλάβει δράση.

Όπως έχουμε δει η κοπέλα δε μπορεί να βγει από το σπίτι της, όμως δεν αντέχει να ξέρει, πως ο καλός της είναι στο νοσοκομείο και προ πάντων, πως πιστεύει για εκείνη πράγματα, που δεν ισχύουν. Έτσι λοιπόν, θα ζητήσει τη βοήθεια του Μιχάλη για φύγει από το σπίτι.

Αυτό θα συμβεί, αφού πρώτα ρίξουν υπνωτικά στη Μαργέτα, η οποία θα το πάρει χαμπάρι και θα γίνει έξαλλη...(δείτε εδώ όσα θα εξομολογηθεί η Αλεξάνδρα στον Μάρκο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (7/11): Η σχέση του Ιάσονα με την Αλεξάνδρα είναι πολύ τεταμένη

Έρωτα φυγάς spoiler: Η Αλεξάνδρα ρίχνει χάπια στη Μαργέτα - Θα επιβιώσει η πεθερά της;