Από Ελένη Μήτση

Η σχέση της Αλεξάνδρας με τον Μάρκο στον Έρωτα φυγά είναι μετέωρη, καθώς εκείνος έχει βγει από τη φυλακή αλλά η κοπέλα είναι αναγκασμένη να ζει μαζί με τον Ιάσονα.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον άντρα της να την να συναντήσει τον Μάρκο, για να του πει πως δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του αλλά με τον Ιάσονα. Θα συναντηθούν από κοντά μετά από τόσο καιρό και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα είναι κρυμμένα μέσα τους. «Ποτέ δεν σταμάτησα να σε αγαπώ. Για να σε σώσω τον παντρεύτηκα. Μόνο εσένα έχω στην καρδιά μου», του ομολογεί η κοπέλα.

Η Αλεξάνδρα κάνει μια σημαντική εξομολόγηση στον Μάρκο

Το διακύβευμα όμως είναι μεγάλο, καθώς αν η Αλεξάνδρα κάνει τη λάθος κίνηση, ο Ιάσονας θα πραγματοποιήσει την απειλή του και θα της πάρει το παιδί για πάντα (δείτε εδώ με ποια πιάνει στα πράσα η Αλεξάνδρα τον Μάρκο).

Μάρκος

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Η Ρηνιώ, αγανακτισμένη με τη συμπεριφορά του Στρατή και απογοητευμένη με τη ζωή της, παίρνει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Δεν θα καταφέρει όμως να πάει μακριά, καθώς ο αδελφός της θα τη βρει και θα την τιμωρήσει σκληρά. «Πού νόμιζες ότι θα πας; Ή δεν θα το καταλάβαινα;

Ο Στρατής έχει μάτια και αυτιά παντού. Ολα τα παθαίνει», της φωνάζει ενώ την έχει χτυπήσει άγρια. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο μεταξύ ο Φίλιππος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μάρκο, αποφασίζει να πάει στον Ιάσoνα και να ζητήσει εξηγήσεις. «Η αλήθεια είναι πως σου είχα πει ψέματα», παραδέχεται εκείνος και του αποκαλύπτει πως πράγματι ο Μάρκος ήταν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα. Φυσικά. μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν, η σχέση του Ιάσoνα με την Αλεξάνδρα είναι πια πολύ τεταμένη και η Ελπίδα θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (4/11): Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η Μαργέτα

Έρωτας φυγάς spoiler: Νέο σκάνδαλο! Ο Μιχάλης πλησιάζει τη Ρηνιώ και ο Στρατής εξοργίζεται