Από Ελένη Μήτση

Χαμός αναμένεται να γίνει στον Έρωτα φυγά την εβδομάδα (7-11/11) με τη Μαργέτα να είναι στο νοσοκομείο και την Αλεξάνδρα να βρίσκει την ευκαιρία να πάρει το παιδί και να φύγει από το κτήμα, χωρίς να τα καταφέρνει να πάει μακριά (δείτε εδώ την εξομολόγηση που κάνει στον Μάρκο).

Oι εβδομαδιαίες εξελίξεις (7-11/11) στον Έρωτα φυγά

Δευτέρα 7/11

Η Ρηνιώ, αγανακτισμένη με τη συμπεριφορά του Στρατή και απογοητευμένη με τη ζωή της, παίρνει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Δεν θα καταφέρει όμως να πάει μακριά, καθώς ο αδελφός της θα τη βρει και θα την τιμωρήσει σκληρά. «Πού νόμιζες ότι θα πας; Ή δεν θα το καταλάβαινα; Ο Στρατής έχει μάτια και αυτιά παντού. Ολα τα παθαίνει», της φωνάζει ενώ την έχει χτυπήσει άγρια. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο μεταξύ ο Φίλιππος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μάρκο, αποφασίζει να πάει στον Ιάσoνα και να ζητήσει εξηγήσεις. «Η αλήθεια είναι πως σου είχα πει ψέματα», παραδέχεται εκείνος και του αποκαλύπτει πως πράγματι ο Μάρκος ήταν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα. Φυσικά. μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν, η σχέση του Ιάσoνα με την Αλεξάνδρα είναι πια πολύ τεταμένη και η Ελπίδα θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο.

Τρίτη 8/11

Η Μαργέτα μεταφέρεται στο νοσοκομείο με πόνους το στήθος, ενώ την ίδια ώρα ο Μάρκος παίρνει πολλούς εργάτες από τον Δεμερτζή να δουλέψουν γι’ αυτόν. Και η Αλεξάνδρα όμως έχει το δικό της σχέδιο. Οταν μαθαίνει ότι η Μαργέτα ήταν στο νοσοκομείο και της το είχαν κρύψει, το σκάει με το μωρό. Παίρνει μαζί της και το όπλο, αλλά ο Ιάσονας την προλαβαίνει. «Μπορείς να πας όπου θέλεις, αλλά μόνη σου. Ο γιος μου θα μείνει εδώ που ανήκει. Στο σπίτι του», της ξεκαθαρίζει και της παίρνει το παιδί. «Τώρα είναι ελεύθερη να φύγεις», της λέει κι εξαφανίζεται. Εκείνη ψάχνει το παιδί της παντού πανικόβλητη. Στο μεταξύ η καθυστέρηση της Γεωργίας γεννάει ελπίδες πως μπορεί να περιμένει μωρό…

Τετάρτη 9/11

Ο Μάρκος προσλαμβάνει τους εργάτες του κτήματος Δεμερτζή και ο Ιάσονας ξεσπάει στον Στρατή. «Πώς είναι δυνατόν να τους αφήσεις να φύγουν; Είσαι άχρηστος», του φωνάζει. Η Βάσω πάλι παραλαμβάνει την αίτηση διαζυγίου της Ελπίδας όσο εκείνη πέφτει στα δίχτυα του ετεροθαλή αδελφού τής Αλεξάνδρας και απατεώνα, του Μήτσου. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η φήμη ότι η Ρηνιώ έχει σχέση με τον Μιχάλη εξαπλώνεται και ο Στρατής βάζει ξανά μπρος να την παντρέψει. Μέσα σε όλα η Μαργέτα επισκέπτεται τον Μάρκο και ο Ιάσονας χρησιμοποιεί το μωρό για να χειραγωγήσει την Αλεξάνδρα.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Πέμπτη 10/11

Ο Μιχάλης απαιτεί από την οικογένεια να κάνει κάτι για να αποκαταστήσει το όνομα της Ρηνιώς, καθώς όλος ο κόσμος στο αρχοντικό δείχνει να πιστεύει τις φήμες που διέδωσε η Βάσω. Τα πράγματα περιπλέκονται κι άλλο, όταν τα κοσμήματα της Ελπίδας βρεθούν σε κοσμηματοπωλείο της Μεσσήνης. Ο Ιάσονας από την άλλη, αναγκάζει την Αλεξάνδρα να συναντήσει τον Μάρκο, για να του πει πως δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του αλλά με τον Ιάσονα. Θα συναντηθούν από κοντά μετά από τόσο καιρό και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα είναι κρυμμένα μέσα τους. «Ποτέ δεν σταμάτησα να σε αγαπώ. Για να σε σώσω τον παντρεύτηκα. Μόνο εσένα έχω στην καρδιά μου», του ομολογεί η κοπέλα. Το διακύβευμα όμως είναι μεγάλο, καθώς αν η Αλεξάνδρα κάνει τη λάθος κίνηση, ο Ιάσονας θα πραγματοποιήσει την απειλή του και θα της πάρει το παιδί για πάντα.

Παρασκευή 11/11

Η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή στην Αθήνα να ψάξει για τη Ρηνιώ κι εκείνος, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εκεί, αναγκάζεται να κρυφτεί για να μην καταλάβουν τ’ αφεντικά ότι τους λέει ψέματα. Η Ελπίδα στο μεταξύ αρχίζει να υποψιάζεται το ποιόν του Μήτσου, ενώ η Αλεξάνδρα φαίνεται να αποδέχεται τον ρόλο της ως κυρία Δεμερτζή προκειμένου να είναι κοντά στον γιο της. Ο Ιάσονας με τον Φίλιππο, με τη σειρά τους, στήνουν μια παγίδα στον Μάρκο κι εκείνος πέφτει μέσα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Νέο σκάνδαλο! Ο Μιχάλης πλησιάζει τη Ρηνιώ και ο Στρατής εξοργίζεται

Έρωτας φυγάς - spoiler: Πανικός στο κτήμα τον Δεμερτζήδων - Ο Στρατής προσπαθεί να δολοφονήσει τον Μάρκο