Από Ελένη Μήτση

Η αγάπη της Αλεξάνδρας για το Μάρκο στον Έρωτα φυγά είναι ικανός να την οδηγήσει σε σκέψεις και πράξεις, που κατά τα άλλα δε θα έκανε ποτέ.

Το ατύχημα, που θα έχει ο Μάρκος με το αμάξι του, μιας και σκεπτόμενος, πως ο Ιάσονας έχει κλέψει την καλή του θα μαθευτεί και έτσι η Αλεξάνδρα θα αναλάβει δράση.

Η Αλεξάνδρα δηλητηριάζει τη Μαργέτα

Όπως έχουμε δει η κοπέλα δε μπορεί να βγει από το σπίτι της, όμως δεν αντέχει να ξέρει, πως ο καλός της είναι στο νοσοκομείο και προ πάντων, πως πιστεύει για εκείνη πράγματα, που δεν ισχύουν. Έτσι λοιπόν, θα ζητήσει τη βοήθεια του Μιχάλη για φύγει από το σπίτι.

Αυτό θα συμβεί, αφού πρώτα ρίξουν υπνωτικά στη Μαργέτα, η οποία θα το πάρει χαμπάρι και θα γίνει έξαλλη...(δείτε εδώ όσα θα εξομολογηθεί η Αλεξάνδρα στον Μάρκο).

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 8/11

Η Μαργέτα μεταφέρεται στο νοσοκομείο με πόνους το στήθος, ενώ την ίδια ώρα ο Μάρκος παίρνει πολλούς εργάτες από τον Δεμερτζή να δουλέψουν γι’ αυτόν. Και η Αλεξάνδρα όμως έχει το δικό της σχέδιο. Οταν μαθαίνει ότι η Μαργέτα ήταν στο νοσοκομείο και της το είχαν κρύψει, το σκάει με το μωρό. Παίρνει μαζί της και το όπλο, αλλά ο Ιάσονας την προλαβαίνει. «Μπορείς να πας όπου θέλεις, αλλά μόνη σου. Ο γιος μου θα μείνει εδώ που ανήκει. Στο σπίτι του», της ξεκαθαρίζει και της παίρνει το παιδί. «Τώρα είναι ελεύθερη να φύγεις», της λέει κι εξαφανίζεται. Εκείνη ψάχνει το παιδί της παντού πανικόβλητη. Στο μεταξύ η καθυστέρηση της Γεωργίας γεννάει ελπίδες πως μπορεί να περιμένει μωρό.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα σε σοκ! Πιάνει στα πράσα τον Μάρκο με...

Έρωτας φυγάς εξελίξεις (7-11/11): Η Αλεξάνδρα το σκάει μαζί με το μωρό - Ο Ιάσονας την απειλεί