Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (7/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς μιας και η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να έχει το μυαλό της στον Μάρκο και η σχέση της με τον Ιάσονα πάει από το κακό στο χειρότερο (δείτε εδώ με ποια θα πιάσει τον Μάρκο).

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στον Έρωτα Φυγά

Η Ρηνιώ, αγανακτισμένη με τη συμπεριφορά του Στρατή και απογοητευμένη με τη ζωή της, παίρνει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Δεν θα καταφέρει όμως να πάει μακριά, καθώς ο αδελφός της θα τη βρει και θα την τιμωρήσει σκληρά. «Πού νόμιζες ότι θα πας; Ή δεν θα το καταλάβαινα; Ο Στρατής έχει μάτια και αυτιά παντού. Όλα τα παθαίνει», της φωνάζει ενώ την έχει χτυπήσει άγρια.

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο μεταξύ ο Φίλιππος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μάρκο, αποφασίζει να πάει στον Ιάσoνα και να ζητήσει εξηγήσεις. «Η αλήθεια είναι πως σου είχα πει ψέματα», παραδέχεται εκείνος και του αποκαλύπτει πως πράγματι ο Μάρκος ήταν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα. Φυσικά. μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν, η σχέση του Ιάσoνα με την Αλεξάνδρα είναι πια πολύ τεταμένη και η Ελπίδα θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο.

Τι θα δούμε αύριο (8/11)

Η Μαργέτα μεταφέρεται στο νοσοκομείο με πόνους το στήθος, ενώ την ίδια ώρα ο Μάρκος παίρνει πολλούς εργάτες από τον Δεμερτζή να δουλέψουν γι’ αυτόν. Και η Αλεξάνδρα όμως έχει το δικό της σχέδιο. Οταν μαθαίνει ότι η Μαργέτα ήταν στο νοσοκομείο και της το είχαν κρύψει, το σκάει με το μωρό. Παίρνει μαζί της και το όπλο, αλλά ο Ιάσονας την προλαβαίνει. «Μπορείς να πας όπου θέλεις, αλλά μόνη σου. Ο γιος μου θα μείνει εδώ που ανήκει. Στο σπίτι του», της ξεκαθαρίζει και της παίρνει το παιδί. «Τώρα είναι ελεύθερη να φύγεις», της λέει κι εξαφανίζεται. Εκείνη ψάχνει το παιδί της παντού πανικόβλητη. Στο μεταξύ η καθυστέρηση της Γεωργίας γεννάει ελπίδες πως μπορεί να περιμένει μωρό…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: «Για να σε σώσω τον παντρεύτηκα...» - Η Αλεξάνδρα πηγαίνει έντρομη στον Μάρκο

Έρωτας φυγάς spoiler: Νέο σκάνδαλο! Ο Μιχάλης πλησιάζει τη Ρηνιώ και ο Στρατής εξοργίζεται