Από TV24 Team

Τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο» εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει λίγο πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Κι ενώ ο Σαράντος θέλει να βρει τον πατέρα του, ο Μπόγρης επισκέπτεται την ηγουμένη και της μιλάει για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή, αλλά και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια.

Το σχέδιο του Μπόγρη και της Κασσιανής στο Μαύρο Ρόδο

Μόνο που εκείνη δεν είναι σύμφωνη με όλα αυτά, ωστόσο του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη (δείτε εδώ τι θα γίνει με τη χειροτονία της Ελισάβετ). Καθώς φεύγει συναντάει τη μοναχή Κασσιανή και προσπαθεί να την πάρει με το μέρος του προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του: «Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιό μου, γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά», της λέει και εκείνη συμφωνεί.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Αποκλειστικό: Ο Γιώργος άφησε ανάπηρο τον Σταυρίνο για να τον εκδικηθεί

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που πρόκειται να μάθουμε στα επόμενα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, ο Γιώργος ήταν εκείνος που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στον Σταυρίνο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο. Πώς και γιατί συνέβη αυτό;

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Από το πρώτο σχεδόν επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο», ο Γιώργος δείχνει μια περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον Σταυρίνο. Από τη μια τον προσέχει και τον φροντίζει, όμως από την άλλη θεωρεί υποχρέωση του αδελφού του να νιώθει ευγνώμων που έχει τέτοια βοήθεια. Του υπενθυμίζει κάθε τόσο πως είναι ο μόνος που του έχει απομείνει για να τον προσέχει και να τον φροντίζει. Οι περισσότεροι τηλεθεατές σκέφτονται πόσο παράξενος είναι, όμως, η αλήθεια και το μυστικό που κρύβει είναι η αιτία που έχει αποκτήσει αυτή τη συμπεριφορά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

«Αν με αφήσεις, θα το μετανιώσεις άσχημα! Θα σε κάνω να κλαις όλη σου τη ζωή», είχε πει ο Μπόγρης στη Γιάννα, όταν εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από τη Γερακιανή ένα πρωινό, όμως βαθιά μέσα του γνώριζε την αλήθεια για την ξαφνική φυγή της. Ο πρώτος καιρός στον γάμο τους έδειχνε να κυλάει όμορφα, μέχρι που ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός της Γιάννας με τον Σταυρίνο.

Μαύρο Ρόδο Μπόγρης Γιάννα

Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο ειδύλλιο και πάλευαν με νύχια και με δόντια να κρύψουν αυτό που είχαν και που ένιωθαν. Οι κρυφές συναντήσεις τους στον αχυρώνα έδιναν και έπαιρναν και το πάθος τούς είχε κυριεύσει, μη μπορώντας να αναλογιστούν τις συνέπειες που θα είχε η αποκάλυψη του δεσμού τους στον Γιώργο. Μόνο που ο Μπόγρης γνώριζε!

Ήξερε την αλήθεια και έκανε τα στραβά μάτια! Μέχρι που ένα πρωί η Γιάννα αποφάσισε να φύγει μακριά από τους δύο άντρες. Αυτό ήταν κάτι που ο Γιώργος δεν το άντεξε. Ηξερε ότι ο αδελφός του ευθύνεται για τον ξαφνικό χωρισμό του και ο θυμός τον κυρίευσε. «Θα σε σκοτώσω», μονολογεί ο Γιώργος και σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, κόβει τα φρένα στο αμάξι του Σταυρίνου.

Ο τελευταίος, συγκλονισμένος επίσης από τη φυγή της Γιάννας, παίρνει το αμάξι να φύγει να ηρεμήσει και να σκεφτεί, όταν καταλαβαίνει πως δεν λειτουργούν τα φρένα του με αποτέλεσμα να ξεφύγει της πορείας του και να τρακάρει! Μεταφέρεται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τελικά τα καταφέρνουν, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τα πόδια του. Ετσι ο Σταυρίνος καθηλώνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και πλήρως εξαρτημένος από τον Γιώργο, τον άνθρωπο που πρόδωσε! Η Γιάννα στην Πάτρα μαθαίνει για το τραγικό ατύχημα και όπως της είχε υποσχεθεί ο Γιώργος φεύγοντας «θα σε κάνω να υποφέρεις και να κλαις», έτσι ακριβώς και έγινε, αφού εκείνη θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο για την κατάσταση του Σταυρίνου και ότι εξαιτίας της τράκαρε.

Με την επιστροφή της Γιάννας στη Γερακιανή, οι ισορροπίες ανάμεσα στα δύο αδέλφια θα κλονιστούν και πάλι. Οπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, ο Μπόγρης θα φερθεί πολύ σκληρά απέναντι στην πρώην γυναίκα του, θα φτάσει μάλιστα στο σημείο να την απειλεί. Την ίδια ώρα, μια τυχαία συνάντηση της Γιάννας με τον Σταυρίνο θα φουντώσει ξανά τον έρωτά τους και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο spoiler: Σε σοκ η Κύρα! Ζητάει από τον Βίκο να βγάλει τον Θέμη από τη μέση

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Χωρισμός "βόμβα" - Τίτλοι τέλους για τους...