Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Τρίτης 8/11 ετοιμαστείτε να δείτε σκηνές που θα σας κόψουν την ανάσα και θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου! Ο Πέτρος ξεπερνά τα όρια και γυρίζει πίσω στην Γερακιανή καθώς του είναι αδύνατο πλέον να είναι μακριά από την Ελισάβετ, ειδικότερα μετά το γράμμα που της έστειλε (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Εισβάλει λοιπόν στο μοναστήρι και συναντά την Ελισάβετ! Όμως ξέχασε να υπολογίσει την Ηγουέμη, η οποία τους πιάνει στα πράσα και τότε...

Ραγδαίες εξελίξεις απόψε στο Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος μιλάει με την Ολγα και μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι. Αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή. Στο μεταξύ, ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με το όπλο που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους. «Οπλο; Τι δουλειά έχει αυτό στα πράγματα της κόρης μας! Τι συμβαίνει, Μανώλη; Πού έχει μπλέξει το παιδί μας;», ψελλίζει η Ευτυχία.

Όμως, είναι αποφασισμένη να μιλήσει με την κόρη της και να μάθει. «Τι δουλειά έχει το όπλο στην τσάντα σου; Γιατί κουβαλάς τέτοιο πράγμα μαζί σου;», τη ρωτάει και η Γιάννα ξαφνιάζεται: «Γιατί ψάχνεις τα πράγματά μου;». «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Γιατί έψαξα εγώ τα πράγματά σου ή γιατί εσύ έχεις ένα όπλο μαζί σου; Πού έχεις μπλέξει; Τι συμβαίνει; Απαιτώ να μου δώσεις εξηγήσεις», της τονίζει η Ευτυχία και εκείνη της λέει ψέματα: «Το έχω για προστασία! Μαγαζί έχω στην Πάτρα, πολλά έχουν συμβεί τελευταία με κλοπές και ληστείες, φοβόμουν και το πήρα για να νιώθω ασφάλεια».

Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους, ενώ ανησυχούν για το μέλλον της και θέλουν να την προστατέψουν. «Δεν πιστεύω λέξη από όσα μας είπε! Κάπου έχει μπλέξει η κόρη μας, Μανώλη», του λέει η Ευτυχία εμφανώς ανήσυχη. Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον, ενώ ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Ομως, η ηγουμένη τούς πιάνει στα πράσα και τώρα η Ελισάβετ καλείται να δώσεις εξηγήσεις, ενώ φοβάται ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της.

Η Κασσιανή βλέπει Πέτρο & Ελισάβετ να φιλιούνται!

Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο θα συνταράξουν το τηλεοπτικό κοινό και το Tv24 έχει ακόμα μια σούπερ αποκλειστικότητα για τους αναγνώστες του και μόνο! Μια ακόμα επίθεση αγάπης στο πρόσωπο της Ελισάβετ θα κάνει ο Πέτρος, μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρξει ένας επικίνδυνος αυτόπτης μάρτυρας που θα προσπαθήσει να τα τινάξει όλα στον αέρα προς όφελός του.

Παρά το γεγονός ότι η Ελισάβετ έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον μοναχισμό, παρά τις προσπάθειες όλων να την πείσουν για το αντίθετο, ο Πέτρος πεισματικά επιμένει να της αλλάξει τη ζωή! Κι ενώ όλη η ιστορία ξεκίνησε από ένα στοίχημα, τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν γίνει πια αληθινά και τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά της. Ετσι, όταν μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει. Η συνάντησή τους στη μονή θα πάρει όμως άλλη τροπή. «Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε», λέει η Ελισάβετ στον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ηρθα για εσένα για να σε δω. Εμαθα ότι επέστρεψες...». Εκείνη του λέει: «Εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου, στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά».

Ααρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Μπόγρης συναντάει την ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ώστε να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την ίδια, που του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη. Η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του: «Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιό μου. Ξέρω ότι σου έχει αδυναμία και λαμβάνει σοβαρά όσα του λες, γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά», της λέει.

Ο Φραγκίσκος με την Ολγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο, την ώρα που εκείνος ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση: «Εχεις καταλάβει τι νιώθω για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις πράγματα για εμένα...», ισχυρίζεται, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει. Τότε εκείνος την αρπάζει από το χέρι και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής! Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν…

Να σημειωθεί πως η Κασσιανή θα συνωμοτήσει στη συνέχεια με τον Μπόγρη (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Η Αυξεντία ξεθάβει τον Διακοσάββα - Κοντά στο να την ανακαλύψει ο Σαράντος

Μαύρο Ρόδο: «Ο πονηρός τον έστειλε...» - Η Ελισάβετ ξεσπάει σε κλάματα για το φιλί της με τον Πέτρο