Από TV24 Team

Τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο» εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει λίγο πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Σαράντος είναι σίγουρος πως στην Παλιόβρυση βρίσκεται το μυστικό με την εξαφάνιση του πατέρα του και ο νούμερο ένα ύποπτος για εκείνον είναι η μοναχή Αυξεντία.

Η εκταφή του Διακοσάββα στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο Σαράντος

Από την άλλη, εκείνη τρέμει μήπως τελικά μέσω του διαγωνισμού ο Σαράντος πάρει τα κτήματα στην περιοχή, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και το θανάσιμο μυστικό με τον θάνατο του πατέρα του. Πάει στο μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος και προσπαθεί μόνη της μ’ ένα φτυάρι να ανοίξει τον λάκκο και να πάρει από εκεί τα κόκαλα του Διακοσάββα.

Όμως καταλαβαίνει πως δεν μπορεί μόνη της να κάνει αυτή τη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη -που γνωρίζει την αλήθεια- να ξεθάψουν τον Διακοσάββα. Πάνω στον πανικό της ξεχνάει εκεί στο χωράφι κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος και είναι αποφασισμένος να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Η Ελισάβετ λέει την αλήθεια στην Αυξεντία

Η κίνησή της αυτή προκαλεί δεύτερες σκέψεις, ενώ η μοναχή Αυξεντία προσπαθεί να μιλήσει στην Ελισάβετ για να καταλάβει τι συμβαίνει.

Μαύρο Ρόδο Ελισάβετ

«Τι συμβαίνει, παιδί μου; Από τη στιγμή που γύρισες είσαι περίεργη! Έγινε κάτι εκεί στο σπίτι του πατέρα σου;», τη ρωτάει και η Ελισάβετ της αποκαλύπτει: «Με φίλησε! Αυτός ο Πέτρος με φίλησε! Ο πονηρός με δοκιμάζει να δει αν αντέχει η πίστη μου, αλλά αμάρτησα! Με ξεγέλασε και δεν είμαι πια άξια για να πάρω αυτό το χρίσμα». Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλία τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο, ωστόσο δε θα αργήσει η στιγμή που θα παραδοθεί και πάλι στον έρωτα του Πέτρου!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένυ Αγοραστού - Μαύρο Ρόδο: «Η Τασούλα θα ερωτευτεί τον...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για την αγαπημένη σειρά

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Καυτά φιλιά για Πέτρο και Ελισάβετ