Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να είναι ένα από τα πρόσωπα του Μαύρου Ρόδου, που δεν συμπαθεί και τόσο το τηλεοπτικό κοινό, μιας και ο χαρακτήρας του είναι σκληρός και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει, θα πατήσει με λίγα λόγια επί πτωμάτων για τους σκοπούς του, όπως έκανε και με τον Σαράντο, όμως κατά βάθος είναι δυστυχισμένος.

Ο λόγος για τον κοινοτάρχη Μπόγρη (δείτε εδώ με ποια από τις μοναχές θα συνωμοτήσει κρυφά), ο οποίος μπορεί προς τα έξω να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, αλλά στην πραγματικότητα είναι βαθιά πληγωμένος, και στα επόμενα επεισόδια θα έρθει αντιμέτωπος με την γυναίκα που του ράγισε την καρδιά, και τον άφησε λίγα χρόνια πριν, με την Γιάννα!

Ο Μπόγρης πρόσωπο με πρόσωπο με την Γιάννα στο Μαύρο Ρόδο

Η Γιάννα προκειμένου να ξεφύγει από τον Καστρινό και τους άνδρες του, εγκατέλειψε για πάντα την Πάτρα και γύρισε στην Γερακιανή, δίνοντας μεγάλη χαρά στην οικογένειά της, που μετά την φυγή της ήταν βαθιά στεναχωρημένη. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως θα έρθει η στιγμή που ο Μπόγρης θα την δει ξαφνικά μπροστά του και θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Η Γιάννα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπόγρη

Θα της ζητήσει εξηγήσεις για το διαζύγιό τους, και τον λόγο που τον εγκατέλειψε τότε, μιας και όλοι θεωρούν πως αυτός της έκανε κάτι και τον εγκατέλειψε, όμως οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα τον καλύψουν ιδιαίτερα!

Aυτός ανάπηρο τον Σταυρίνο για να τον εκδικηθεί

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που πρόκειται να μάθουμε στα επόμενα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, ο Γιώργος ήταν εκείνος που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στον Σταυρίνο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο. Πώς και γιατί συνέβη αυτό;

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Από το πρώτο σχεδόν επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο», ο Γιώργος δείχνει μια περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον Σταυρίνο. Από τη μια τον προσέχει και τον φροντίζει, όμως από την άλλη θεωρεί υποχρέωση του αδελφού του να νιώθει ευγνώμων που έχει τέτοια βοήθεια. Του υπενθυμίζει κάθε τόσο πως είναι ο μόνος που του έχει απομείνει για να τον προσέχει και να τον φροντίζει. Οι περισσότεροι τηλεθεατές σκέφτονται πόσο παράξενος είναι, όμως, η αλήθεια και το μυστικό που κρύβει είναι η αιτία που έχει αποκτήσει αυτή τη συμπεριφορά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

«Αν με αφήσεις, θα το μετανιώσεις άσχημα! Θα σε κάνω να κλαις όλη σου τη ζωή», είχε πει ο Μπόγρης στη Γιάννα, όταν εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από τη Γερακιανή ένα πρωινό, όμως βαθιά μέσα του γνώριζε την αλήθεια για την ξαφνική φυγή της. Ο πρώτος καιρός στον γάμο τους έδειχνε να κυλάει όμορφα, μέχρι που ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός της Γιάννας με τον Σταυρίνο (δείτε εδώ για ποιο λόγο δε θα προβληθεί σήμερα η σειρά).

Μαύρο Ρόδο Μπόγρης Γιάννα

Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο ειδύλλιο και πάλευαν με νύχια και με δόντια να κρύψουν αυτό που είχαν και που ένιωθαν. Οι κρυφές συναντήσεις τους στον αχυρώνα έδιναν και έπαιρναν και το πάθος τούς είχε κυριεύσει, μη μπορώντας να αναλογιστούν τις συνέπειες που θα είχε η αποκάλυψη του δεσμού τους στον Γιώργο. Μόνο που ο Μπόγρης γνώριζε!

Ήξερε την αλήθεια και έκανε τα στραβά μάτια! Μέχρι που ένα πρωί η Γιάννα αποφάσισε να φύγει μακριά από τους δύο άντρες. Αυτό ήταν κάτι που ο Γιώργος δεν το άντεξε. Ηξερε ότι ο αδελφός του ευθύνεται για τον ξαφνικό χωρισμό του και ο θυμός τον κυρίευσε. «Θα σε σκοτώσω», μονολογεί ο Γιώργος και σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, κόβει τα φρένα στο αμάξι του Σταυρίνου.

Ο τελευταίος, συγκλονισμένος επίσης από τη φυγή της Γιάννας, παίρνει το αμάξι να φύγει να ηρεμήσει και να σκεφτεί, όταν καταλαβαίνει πως δεν λειτουργούν τα φρένα του με αποτέλεσμα να ξεφύγει της πορείας του και να τρακάρει! Μεταφέρεται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τελικά τα καταφέρνουν, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τα πόδια του. Ετσι ο Σταυρίνος καθηλώνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και πλήρως εξαρτημένος από τον Γιώργο, τον άνθρωπο που πρόδωσε! Η Γιάννα στην Πάτρα μαθαίνει για το τραγικό ατύχημα και όπως της είχε υποσχεθεί ο Γιώργος φεύγοντας «θα σε κάνω να υποφέρεις και να κλαις», έτσι ακριβώς και έγινε, αφού εκείνη θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο για την κατάσταση του Σταυρίνου και ότι εξαιτίας της τράκαρε.

Με την επιστροφή της Γιάννας στη Γερακιανή, οι ισορροπίες ανάμεσα στα δύο αδέλφια θα κλονιστούν και πάλι. Οπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, ο Μπόγρης θα φερθεί πολύ σκληρά απέναντι στην πρώην γυναίκα του, θα φτάσει μάλιστα στο σημείο να την απειλεί. Την ίδια ώρα, μια τυχαία συνάντηση της Γιάννας με τον Σταυρίνο θα φουντώσει ξανά τον έρωτά τους και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Σοκ! Ο Βίκος είναι ο χαμένος γιός της Ηγουμένης Φιλαρέτης

Μαύρο Ρόδο: «Τα μάτια δεν κρύβονται...» - Η Νατάσα καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος είναι ερωτευμένος