Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Μαθιός και η Βασιλική ενώνονται με τα δεσμά του γάμου στον Σασμό (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter) και έτσι, όλο το χωριό, διασκεδάζει στο γλέντι τους. Μέχρι που εμφανίζεται ακάλεστος, ο μεγαλύτερος εχθρός των Σταματάκηδων, ο Παύλος Βρουλάκης, μαζί με τον φίλο του, τον Ευθύμη.

Η μουσική ξαφνικά σταματάει, ο Μαθιός τα χάνει και η Βασιλική του φωνάζει να μην παρασυρθεί. «Ίντα γυρεύεις στον γάμο του παιδιού μου; Τσίπα δεν έχεις πάνω σου;», του λέει η Καλλιόπη έξαλλη, ενώ αμέσως αναλαμβάνει δράση ο Φραγκιαδάκης προκειμένου να αποφευχθεί η ένταση.

«Παύλο, ίντα γυρεύεις εδώ; Να κάνεις σαματά;», του λέει ο Αντώνης, ωστόσο ο Παύλος δεν παίρνει από λόγια και ειρωνεύεται τους Σταματάκηδες: «Δε θέλω σαματά, η πρόκληση ήταν ανοιχτή για όλους! Έτσι δεν είναι γαμπρέ; Έχω άδικο Σταματάκη, για πες».

Το απόσπασμα από το αποψινό (8/11) επεισόδιο του Σασμού

Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

Δεν υπάρχει δεινό στον Σασμό που να μην ξεκίνησε με αφορμή τον φόνο του Στεφανή από τα χέρια του ξαδέρφου του, του Μαθιού. Μπορεί στην αρχή ο μόνος που γνώριζε το βαρύ μυστικό να ήταν ο Μανόλης, ωστόσο σιγά σιγά όλο και περισσότεροι έχουν αρχίσει να μαθαίνουν ότι ο γιος της Καλλιόπης πήρε τη ζωή του ξαδέρφου του για τα μάτια της Βασιλικής.

Η ίδια ωστόσο ακόμα δεν το έχει μάθει και δύσκολα θα δεχθεί πως ο καλός της θα έκανε μία τόσο σκληρή πράξη και μάλιστα στον ίδιο του τον ξάδερφο (δείτε εδώ τα 200 επεισόδια της σειράς μέσα σε 200 δευτερόλεπτα). Η αποκάλυψη αυτή είναι κάτι που περιμένει με τεράστια αγωνία το τηλεοπτικό κοινό και όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσει να έρθει.

Συγκεκριμένα, η ίδια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται μαζί με τον τηλεοπτικό της αγαπημένο, Δημήτρη Λάλο και αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε. Με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός σοκ! Η Καλλιόπη ένα βήμα πριν την καρδιακή προσβολή

Σασμός spoiler: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος!» - Η Βασιλική θα μάθει για τον φονιά του Στεφανή