Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τον τηλεοπτικό τους γάμο, ο οποίος βαφτίστηκε ως γάμος της χρονιάς στον Σασμό (δείτε εδώ βίντεο από το γλέντι που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο), η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος, το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 ήταν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε Γίνεται, και έκαναν όσες αποκαλύψεις μπορούσαν και τους...επιτρεπόταν, για την σειρά που έχουν όλοι λατρέψει και έχει γίνει καθημερινή τους συνήθεια, τον Σασμό.

Η Βασιλική θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή;

«Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου καθώς έτσι πιστεύει...

«Ανυπομονούμε να αποκαλυφθούν...»

«Ανυπομονούμε να αποκαλυφθούν πράγματα» είπε ο Δημήτρης Λάλος ο οποίος περιέγραψε και πως θα ήταν το τέλος του αν το επέλεγε εκείνος στην σειρά. «Θα έφευγα από τον Ψηλορείτη κάτω. Μιλάμε για μυθοπλασία και δεν πρέπει να ηθικολογούμε γιατί αποδομείς το κατασκεύασμα και όλοι οι σπουδαίοι χαρακτήρες θα διαλύονταν. Εδώ άλλα διακυβεύονται» είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μαθευτεί» είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τα αποτελέσματα DNA του Νικηφόρου.

«Μας έγινε η ανάθεση των ρόλων αλλά μας έγινε και ένα κοινό δοκιμαστικό για να δούμε πώς τα πάμε μαζί» είπε ο Δημήτρης για το αν πέρασαν από κοινό δοκιμαστικό για να υποδυθούν το ζευγάρι. Η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε ήταν μια πολύ δύσκολη αλλά αμέσως λειτούργησε. Μπορούμε να ελπίζουμε σε happy end! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Έχει γίνει πολύ παραμυθένια η ιστορία μας» είπαν και οι δύο μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Aποκαλύπτεται και στους άλλους ήρωες...» - Ο Δημήτρης Λάλος σπάει την σιωπή του για τον Μαθιό

Άγιος Παΐσιος: Πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Σασμού απέρριψε ρόλο για την δεύτερη σεζόν της σειράς