Από Ελένη Μήτση

Ο κακός χαμός είδαμε να γίνεται στο twitter με τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού, οι οποίοι κατάφεραν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από πολλές αντιξοότητες και ατυχίες.

Είναι ομολογουμένως από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κοινού στο Σασμό και αυτό φάνηκε, με τα tweets, που έγιναν με τα πρώτα πλάνα από τα στέφανα, που πέρασε ο Νικηφόρος στη μητέρα του και στον Μαθιό. (δείτε εδώ την πρώτη κίνηση του ζευγαριού με το που έφυγαν από την εκκλησία).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Ο χορός του Μαθιού και της Βασιλικής στο κρητικό γλέντι μετά τον γάμο

Το ζευγάρι της χρονιάς στο Σασμό είναι ομολογουμένως η Βασιλική και ο Μαθιός, οι οποίοι προσπαθήσαν πολύ μέχρι να είναι μαζί αλλά και μέχρι να εκπληρώσουν την επιθυμία τους να παντρευτούν.

Μετά λοιπόν το μυστήριο στην εκκλησία, πηγαίνουν για λίγο οι δύο τους και απομονώνονται στο σπίτι και στη συνέχεια, όπως θα δούμε στο σημερινό 7/11 επεισόδιο ακολουθεί το παραδοσιακό γλέντι τους. Εντυπωσιακός μάλιστα θα είναι και ο κοινός χορός τους με τον Μαθιό να της εξομολογείται: «Όνειρο ζω, μα είναι ξύπνιος. 20 χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή, τώρα είμαστε εδώ μαζί, είσαι η γυναίκα μου και εγώ ο άντρας σου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μάρκου - Η Μαρίνα τα χάνει

«Η Στέλλα θα μπλέξει με...» - Το καυτό spoiler της Ευγενίας Σαμαράς για τον Σασμό