Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια η Καλλιόπη έχει πετύχει την Αργυρώ και τον Αστέρη μαζί (δείτε εδώ την επική αντίδραση του κοινού για αυτή την συνάντηση) και έτσι μετά τον γάμο και τις χαρές στο σπιτικό της στον Σασμό, η είδηση πως ο Αστέρης ετοιμάζεται να τους εγκαταλείψει και να φύγει μακριά, πέφτει σαν βόμβα, και θεωρεί υπεύθυνο μόνο ένα άτομο, την Αργυρώ, την οποία ξεμπροστιάζει σε όλο το χωριό...

Μέρα με την μέρα η Καλλιόπη πέφτει ψυχολογικά και βυθίζεται στον πόνο, μιας και δεν μπορεί να μείνει μακριά από τα παιδιά της! Έτσι μία μέρα...

Η Καλλιόπη καταρρέει και την βρίσκουν λυπόθυμη

Κανείς δεν παρατηρούσε πως δεν είναι καλά στην υγεία της, μέχρι που μία μέρα κατέρρευσε και οι γιοι της κάλεσαν γιατρό. Η υγεία της είναι φανερά επηρεασμένη από όσα συμβαίνουν και λόγω του Αστέρη, για αυτό παραλίγο να φτάσει ένα βήμα πριν την καρδιακή προσβολή, και αυτό είναι μόνο η αρχή...

Σασμός

Όμως ο Αστέρης τελικά θα μείνει

Η απόφαση του Αστέρη να εγκαταλείψει την Κρήτη έχει πέσει σαν βόμβα στον Σασμό και πέρα από την Καλλιόπη, πολύ βαριά το παίρνει και η Αργυρώ που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως θα χάσει οριστικά τον άντρα που αγαπά.

Ο Αστέρης είναι πλέον βέβαιος πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τη ζωή του, είναι να αφήσει την Κρήτη και να ξεκινήσει από το 0 στη Γερμανία. Τη μέρα λοιπόν που κανονίζει να φύγει, τους αποχαιρετά όλους και για το τέλος αφήνει την Αργυρώ.

Την επισκέπτεται λοιπόν στο ξενοδοχείο και την αποχαιρετά. Η Αργυρώ δεν μπορεί να δεχθεί την αποχώρησή του και έτσι τρέχει να τον προλάβει στο αεροδρόμιο. Έχει ξεχάσει όμως, πως την ίδια μέρα φεύγει για Γιάννενα από το αεροδρόμιο και ο Σταύρος!

Σασμός Αργυρώ Αστέρης

Εκείνος βλέπει την αγαπημένη του να τρέχει στην αγκαλιά του Αστέρη και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Εκείνη από τη μεριά της, πείθει τον Σταματάκη να μείνει στην Κρήτη και να προσπαθήσουν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Σιγά σιγά η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης διαδέχεται η καχυποψία για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε. Ξέρει πως έμεινε πίσω για χάρη της Αργυρώς Βρουλάκη και όχι για την ίδια και αυτό είναι πολύ σκληρό για να το καταπιεί.

Πρέπει να δράσει και μάλιστα άμεσα. Όταν λοιπόν συναντά μπροστά της τον Παύλο, αρχίζουν να εκτοξεύονται απειλές. Εκείνη του ζητά να… μαζέψει την ανιψιά του και εκείνος να προσέχει τον γιο της! Όπως φαίνεται, στο χωριό δεν υπάρχει χώρος και για τις δύο οικογένειες!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Μία ανάσα πιο κοντά στην αλήθεια για τον πατέρα της η Νάντια

Σασμός: Σε σοκ η παπαδιά - Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Παπά Μιχάλη