Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτό που φοβόταν περισσότερο από όλα η Πολυξένη, από ότι φαίνεται είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί! Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Μαύρου Ρόδου, (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα θα δούμε απόψε) είδαμε να ανησυχεί για την περιουσία του Λευτέρη, η οποία δικαιωματικά ανήκει πρώτα στην Ελισάβετ, και να του τρελαίνει το μυαλό αναφέροντάς του πως το μοναστήρι θα του τα πάρει όλα, και κρύβοντας τις αληθινές της φοβίες!

Αν η Ελισάβετ πάρει την περιουσία, τόσο εκείνη όσο και η κόρη της που τόσο καιρό απολαμβάνουν τους κόπους του θα μείνουν απένταρες, κάτι που δεν θα αφήσει να συμβεί σε καμία περίπτωση!

Ο Λευτέρης κάνει την διαθήκη του στο Μαύρο Ρόδο

Ο Λευτέρης πάνω από όλα βάζει το παιδί του, και αυτό την τρομάζει, και για αυτό πάει με τα δικά της νερά τα οποία την βολεύουν μιας και θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι μια και καλή. Οι ελπίδες του να φύγει η Ελισάβετ από εκεί μέσα και να επιστρέψει κοντά του, ανθίζουν ολοένα και περισσότερο παρότι ξέρει ότι ίσως και να μην συμβεί ποτέ.

Μαύρο Ρόδο

Είναι αποφασισμένος να αφήσει την περιουσία του σε εκείνη όμως, ότι και να συμβεί, και με αφορμή την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ετοιμάζει τη διαθήκη του, φέρνοντας ταραχή στην Πολυξένη, η οποία θα κάνει τα πάντα για να του αλλάξει γνώμη.

Είναι θέμα επιβίωσης! Θα τα καταφέρει;

Καυτά φιλιά για Πέτρο και Ελισάβετ

Τα νέα επεισόδια της σειράς εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει λίγο πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όταν ο Πέτρος μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει, παρά τις προειδοποιήσεις του Γεράσιμου. «Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε», ρωτάει η Ελισάβετ στον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ήρθα για εσένα για να σε δω. Έμαθα ότι επέστρεψες...». Εκείνη του τονίζει: «Εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου, στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά».

Η Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε, αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους. Ένα στοιχείο που θα φροντίσει να χρησιμοποιήσει μελλοντικά υπέρ της.

Μαύρο Ρόδο Ελισάβετ Πέτρος

Στο μεταξύ, η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο Φραγκίσκος εκνευρίζονται μαζί του, επειδή εκείνος δείχνει να έχει συνεχώς αλλού το μυαλό του. Την ίδια ώρα εκείνος ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση: «Εχεις καταλάβει τι νιώθω για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις πράγματα για εμένα...», της ομολογεί, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει.

Τότε ο Πέτρος την αρπάζει και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Άγρια συμπλοκή για Θέμη και Βίκο

Μαύρο Ρόδο Spoiler! Προοριζόταν για Ηγουμένη αλλά αρνήθηκε - Τι στοιχειώνει την μοναχή Αυξεντία;