Από TV24 Team

Τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο» εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει λίγο πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Από τη Γιάνα Παπανικολάου

Ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού, την ώρα που ο τελευταίος έχει καταλάβει πως κάποιος σπιούνος υπάρχει στην ομάδα του. Στο μεταξύ, η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα. Εκείνη μάλιστα της προτείνει: «Κάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό να ηρεμήσεις! Μακριά απ’ όλους», αλλά η Αγγελική αντιδρά: «Ποιο ταξίδι, ρε μαμά; Για ταξίδι είμαι; Σε παρακαλώ, έχω τόσα πράγματα που με καίνε». «Πάντα τόσο ανόητη ήσουν! Δεν θα φύγεις, θα πεις ότι θα φύγεις», της εξηγεί και κανονίζουν να πουν πως δήθεν πήγε στο Παρίσι ταξίδι.

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου για το πώς έχασε την Αγγελική με το gps που της έχει βάλει στο αμάξι και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το εν λόγω ταξίδι της γυναίκας του.

Βίκος Αγγελική Μαύρο Ρόδο

Βίκος και Θέμης αντιμέτωποι στο Μαύρο Ρόδο

Στο μεταξύ, πάει να βρει την Κύρα για να πάρει απαντήσεις από εκεί, αλλά βλέπει τον Βίκο να την επισκέπτεται! Στο μυαλό του τριγυρνάνε πολλές σκέψεις και η συνάντηση του Θέμη με τον Βίκο θα πάρει επικίνδυνη τροπή καθώς για άλλη μια φορά οι δύο άντρες θα βγάλουν τα όπλα! Η Αλεξία για πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με την πραγματική δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Από την άλλη, ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του καθώς θα του δώσει εντολή να βγάλει από τη μέση τον εχθρό του.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο Spoiler! Προοριζόταν για Ηγουμένη αλλά αρνήθηκε - Τι στοιχειώνει την μοναχή Αυξεντία;

«Ο ρόλος μου είναι διαφορετικός με...» - Ο Νίκος Πολυδερόπουλος σπάει τη σιωπή του για το Μαύρο Ρόδο