Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δε θα αργήσει η στιγμή που στο Μαύρο Ρόδο θα δούμε το άλλο πρόσωπο του Γεράσιμου. Όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο Νίκος Κούκας που τον υποδύεται, η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ τον πληγώνει και έτσι θα κάνει τα πάντα για να τους απομακρύνει (δείτε εδώ τι άλλο είχε πει για τον ρόλο του).

Η κίνηση του Πέτρου να φιλήσει ξανά την Ελισάβετ γίνεται αντιληπτή από τον Γεράσιμο, ο οποίος και αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τη φίλη του. «Της προκαλείς μεγάλο κακό από τη μέρα που ήρθες. Δεν καταλαβαίνω γιατί την ενοχλείς και δεν σέβεσαι αυτό που είναι», του τονίζει και εκείνος του απαντάει: «Δεν καταλαβαίνετε πως η κοπέλα δεν έχει ζήσει τίποτα στη ζωή της, είναι νέα και όλοι είστε εγκληματίες με αυτό που της έχετε κάνει και την έχετε στο μοναστήρι. Πρέπει να φύγει γρήγορα από εκεί». Τα δύο αγόρια έρχονται σε μεγάλη ρήξη.

Μαύρο Ρόδο Πέτρος

Ο Γεράσιμος προειδοποιεί την Ηγουμένη για τον Πέτρο στο Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι, αλλά εκεί τον περιμένει μια έκπληξη. Η ηγουμένη τού απαγορεύει να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό.

Μαύρο Ρόδο Γεράσιμος

Ο Γεράσιμος ζητάει από την ηγουμένη να της μιλήσει και την ενημερώνει για τους πονηρούς σκοπούς που έχει ο Πέτρος για την Ελισάβετ: «Πρέπει να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι. Όσο βρίσκεται έξω κινδυνεύει από την αμαρτία που την περιτριγυρίζει. Αυτός ο Πέτρος έχει βαλθεί να την κάνει να αλλάξει δρόμο και συνεχώς την προκαλεί. Πρέπει να τη βοηθήσετε», της εξηγεί και εκείνη μαζί με τον μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις (30/10 - 1/11): Τροχαίο σοκ για τον Καστρινό - Ο Πέτρος εγκαταλείπει το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Δεν είναι μόνο η Ελισάβετ! Χάνει το μυαλό της και κλείνεται σε μοναστήρι η...