Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (8/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» (δείτε εδώ πότε θα σταματήσει και πότε θα αρχίσει ξανά), μιας και ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής του.

Τι θα δούμε σήμερα (8/11) στους Παγιδευμένους

Η Αννα και ο Δημήτρης αναγκάζονται να συνεργαστούν για μια νέα υπόθεση. Οι πλευρές τους αντικρουόμενες. Την ίδια ώρα το μυστικό του Σταύρου -που έχει να κάνει με το πού βρισκόταν το βράδυ του φόνου της Μυρτώς- αποκαλύπτεται. Ηταν στο νοσοκομείο όπου ανακάλυψε ότι έχει επιληψία και ζήτησε από τον Αλέκο να εξαφανίσει καθετί που μαρτυράει την παρουσία του εκεί, καθώς δεν θέλει κανείς να μάθει για την αρρώστια του.

Παγιδευμένοι

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αστυνομία βρίσκει εγκαταλειμμένο ένα αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό το πορτοφόλι του Κοσμά. Όταν η οικογένεια ενημερώνεται για το γεγονός, σημαίνει συναγερμός καθώς εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει. Μέσα σε όλα ο Σπύρος μαθαίνει για τον γάμο της Άννας και του Δημήτρη και δεν θα το πάρει καθόλου καλά, ενώ το σχέδιο εκδίκησης του Άγγελου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους! Έναν-έναν!

Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Το τέλος της σεζόν για την σειρά Παγιδευμένοι, που έχει ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα είναι συγκλονιστικό και θα το βρείτε μόνο εδώ! Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Αγγελο, που γνωρίζει τα μυστικά όλων και τους εκβιάζει τον καθένα χωριστά μέσω της Κλειώς. Την ίδια στιγμή οι δυσκολίες φέρνουν την Αννα και τον Δημήτρη πιο κοντά.

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Αγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Τους δίνει διορία μέχρι τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας να αποκαλύψουν όλα όσα κρύβουν. Η Αννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδελφή της ήταν ανήθικος χαρακτήρας και ότι ο Αγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Αννα ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Αγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του ότι είναι ο πραγματικός του γονιός, θα το κάνει ο ίδιος. Ολοι είναι σοκαρισμένοι καθώς ξέρουν πως αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητάει, κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Η Αννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγγελο; Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Αννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Παγιδδευμενοι τελος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Η άγνωστη σχέση της Ναταλί Κάκαβα με την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος χάνει το μυαλό του στη φυλακή