Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η σειρά «Παγιδευμένοι» να βρίσκεται μόλις ένα μήνα και κάτι στον αέρα του ΑΝΤ1, ωστόσο η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο τώρα εκφράζει τη δυσαρέσκειά του που η σειρά θα κοπεί για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα αλλάξει σημαντικά μιας και μέσα στον Νοέμβριο θα ξεκινήσει το Μουτνιάλ (δείτε εδώ πώς θα διαμορφωθεί). Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία τέτοια διοργάνωση μέσα στον χειμώνα, επομένως πολλά προγράμματα του σταθμού θα μείνουν πίσω.

Μεγάλη διακοπή για τη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1

Οι «Παγιδευμένοι» λοιπόν είναι ένα από τα πρότζεκτ που θα βρεθούν για αρκετό καιρό μακριά από το πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου και αυτό γιατί θα σταματήσουν κοντά στα τέλη Νοεμβρίου και θα επιστρέψουν περίπου στις 15 Ιανουαρίου!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, αυτό συμβαίνει καθώς όλα τα κανάλια έχουν συμφωνήσει να κάνουν από κοινού ένα διάλειμμα στην prime time ζώνη ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Η πρακτική αυτή θυμίζει εποχές 2000 όταν ήταν σύνηθες οι σειρές να διακόπτονται πριν από τα Χριστούγεννα και να επιστρέφουν προς το τέλος του Ιανουαρίου.

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Όπως λοιπόν τα κανάλια ξεκίνησαν μαζί τη σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, έτσι έχουν αποφασίσει να κάνουν μαζί και το «διάλειμμα».

Μετά την επιστροφή από τις γιορτές, ο ΑΝΤ1 θα προχωρήσει σε ευρύ επαναλανσάρισμα με δύο κεντρικά στοιχεία. Η σειρά - έκπληξη της χρονιάς, οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψει με τρία επεισόδια την εβδομάδα, ενώ στο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθεί και η «Μάγισσα» της dream team των Άγριων Μελισσών που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία). Μένει να αποφασιστεί, αν θα προβάλλεται με ένα ή δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι εξελίξεις (31/10 - 1/11): Ο Σπύρος καλύπτει τον Θοδωρή - Νέο στοιχείο για τον Άγγελο

Παγιδευμένοι Spoiler: Στη «φόρα» ο γάμος της Άννας και του Δημήτρη - Μαθαίνει ότι παντρεύτηκαν ο...