Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί όλο αυτόν τον καιρό ο Άγγελος στους Παγιδευμένους να προσπαθούσε να δείξει ένα πιο προσιτό και καλό πρόσωπο, ωστόσο ο αληθινός του χαρακτήρας θα αρχίσει να φαίνεται από τώρα που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της Μυρτώς.

Ο εγκλεισμός του Άγγελου στο κελί του θα αρχίζει να «παίζει» με το μυαλό του, ενώ την ίδια στιγμή, ένα ένα τα μυστικά για τη νύχτα του φόνου της Μυρτώς θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα (δείτε εδώ τι θα αποκαλυφθεί για τον Σταύρο).

Συνεργός του Άγγελου, ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Κι αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και αδελφή του Αλέκου. «Σε κάλεσα για να με βοηθήσεις. Θέλω να γίνεις δικηγόρος μου και να με βγάλεις από εδώ. Δεν έχω να σου δώσω δεκάρα τσακιστή αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση από τον πατέρα μου», της λέει, κι εκείνη δέχεται.

Παγιδευμένοι Άγγελος

Ο Άγγελος χάνει το μυαλό του στους Παγιδευμένους

Όπως θα δούμε ωστόσο στα επόμενα επεισόδια, ο νεαρός θα αρχίσει να κάνει σκοτεινές σκέψεις και ακραία σχέδια εξόντωσης για όλους όσους στάθηκαν απέναντί του και κυρίως για την Άννα και τον πατέρα του.

Άννα και Δημήτρη συνεργάζονται ξανά

Η Αννα και ο Δημήτρης αναγκάζονται να συνεργαστούν για μια νέα υπόθεση. Οι πλευρές τους αντικρουόμενες. Την ίδια ώρα το μυστικό του Σταύρου -που έχει να κάνει με το πού βρισκόταν το βράδυ του φόνου της Μυρτώς- αποκαλύπτεται. Ηταν στο νοσοκομείο όπου ανακάλυψε ότι έχει επιληψία και ζήτησε από τον Αλέκο να εξαφανίσει καθετί που μαρτυράει την παρουσία του εκεί, καθώς δεν θέλει κανείς να μάθει για την αρρώστια του.

Παγιδευμένοι

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αστυνομία βρίσκει εγκαταλειμμένο ένα αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό το πορτοφόλι του Κοσμά. Οταν η οικογένεια ενημερώνεται για το γεγονός, σημαίνει συναγερμός καθώς εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Μέσα σε όλα ο Σπύρος μαθαίνει για τον γάμο της Αννας και του Δημήτρη και δεν θα το πάρει καθόλου καλά, ενώ το σχέδιο εκδίκησης του Αγγελου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους! Εναν-έναν!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - spoiler! Ο Δημήτρης χάνει το μυαλό του - Το ένοχο μυστικό που τον βαραίνει

Η ανακοίνωση που εκτοξεύει τους Παγιδευμένους - Πρώτη η σειρά στο γυναικείο κοινό