Από Πέννυ Μαστοράκου

Απογοητευμένο απόψε, το βράδυ της Τετάρτης 2/11 το τηλεοπτικό κοινό με την δραματική σειρά του Αντ1 Παγιδευμένοι, καθώς δεν έχει επεισόδιο (δείτε εδώ τον λόγο που το κανάλι πήρε την απόφαση να είναι εκτός για ένα μήνα) ωστόσο οι χρήστες στο Twitter δεν πτοούνται και κρατάνε ψηλά στα trends το hashtag της σειράς!

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο λάτρεψαν τόσο τους ηθοποιού, όσο και την πλοκή της υπόθεσης, αλλά πρώτη θέση στην καρδιά τους έχει το ειδύλλιο της Άννας και του Δημήτρη, καθώς το τηλεοπτικό κοινό τους θέλει απεγνωσμένα μαζί, και σε κάθε ευκαιρία υποκλίνεται στις σκηνές τους!

Χαμός στο Twitter παρόλο που δεν έχει επεισόδιο στους Παγιδευμένους

Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Το κοινό δε σταματά να σχολιάζει τις κοινές σκηνές της Άννας και του Δημήτρη στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τις αποθεωτικές ατάκες στο Twitter) και έτσι σύντομα, η νεαρή κοπέλα θα βρει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά στον Εισαγγελέα για τα συναισθήματά της.

Η ομολογία του Άγγελου ότι ο πατέρας του κι όχι εκείνος σκότωσε τη Μυρτώ, έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες. Μάλιστα η επιβεβαίωση της κατάθεσης από την Υβόννη έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατήγορου.

Κάπως έτσι, η Άννα και ο Δημήτρης, μέσα στη δίνη των ερευνών, έρχονται πιο κοντά. Για πρώτη φορά είναι έτοιμοι να παραδεχθούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, οι άμυνες της Άννας την κρατούν και πάλι μακριά του. Τα πάντα θα αλλάξουν όμως για τους δυο τους, όταν ο γάμος τους αρχίσει να γίνεται γνωστός (δείτε εδώ ποιος θα το μάθει).

Άννα Δημήτρης Παγιδευμένοι

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η νεαρή κοπέλα θα παραδοθεί στον έρωτά της για τον Δημήτρη και έτσι θα του αποκαλύψει πως αυτό που ξεκίνησε σαν ψέμα, έχει γίνει για εκείνη πραγματικότητα.

Μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι ο Δημήτρης θα ξετρελαθεί με την είδηση, ωστόσο αμέσως μένει σε απόσταση και αποκαλύπτει στην Άννα, πως ο πατέρας του, ο Σπύρος ήταν αυτός που έκλεισε στην φυλακή τον Κοσμά και της τον στέρησε για όλα αυτά τα χρόνια.

Η Άννα σοκάρεται με αυτό που μαθαίνει και δεν μπορεί να το διαχειριστεί, ενώ ψάχνει να βρει απαντήσεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα - Οι Παγιδευμένοι κάνουν πάταγο στο εξωτερικό

Παγιδευμένοι - spoiler! Δεν θα τον αφήσουν σε ησυχία - Το πρόσωπο που αντικρίζει έντρομος ο Άγγελος έξω από την φυλακή