Από Ελένη Μήτση

Οι Παγιδευμένοι είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού, αναφορικά με αυτές, που μας συστήθηκαν στη νέα και πολύ ανανεωμένη τηλεοπτική σεζόν.

Οι συμμετέχοντες της σειράς είναι όλοι γνωστοί ακόμα και το πρόσωπο, που σας έχουμε αποκαλύψει πως θα μπει στα επόμενα επεισόδια. Αυτό, που ωστόσο δεν ξέραμε είναι την εμπλοκή της Ναταλί Κάκαβα με τη σειρά, την οποία αποκάλυψε μόνη της το βράδυ της Δευτέρας 7/11 με ένα tweet.

Το tweet της Ναταλί Κάκκαβα για τη σειρά Παγιδευμένοι

«Στα γυρίσματα του αγαπημένου μου σήριαλ.. Το σπίτι του Χατζή είναι στο Λαγονήσι..Εεεε..Βρήκα κι εγώ την ευκαιρία και να μαι..Έχω μάθει και σπόιλερ αλλά δεν μπορώ να τα πω. Ένα μόνο σας λέω.. Πολλά μυστικά...Όλοι έχουν τα δικά τους».

Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Το τέλος της σεζόν για την σειρά Παγιδευμένοι, που έχει ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα είναι συγκλονιστικό και θα το βρείτε μόνο εδώ! Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Αγγελο, που γνωρίζει τα μυστικά όλων και τους εκβιάζει τον καθένα χωριστά μέσω της Κλειώς. Την ίδια στιγμή οι δυσκολίες φέρνουν την Αννα και τον Δημήτρη πιο κοντά.

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Αγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Τους δίνει διορία μέχρι τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας να αποκαλύψουν όλα όσα κρύβουν. Η Αννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδελφή της ήταν ανήθικος χαρακτήρας και ότι ο Αγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Αννα ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Αγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του ότι είναι ο πραγματικός του γονιός, θα το κάνει ο ίδιος. Ολοι είναι σοκαρισμένοι καθώς ξέρουν πως αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητάει, κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Η Αννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγγελο; Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Αννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Παγιδδευμενοι τελος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος χάνει το μυαλό του στη φυλακή

Τον έχουμε συνηθίσει με μούσια - Έτσι ήταν πριν από 7 χρόνια ο γοητευτικός εισαγγελέας από τους Παγιδευμένους