Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί κάποιοι έρωτες να έχουν φουντώσει στον φετινό κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν είναι και λίγα τα ζευγάρια που θα αποφασίσουν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Ήδη έχουμε δει τον χωρισμό του Στάθη και της Εύας, ενώ απόψε (7/11) ο Χρήστος θα πιάσει στα πράσα τον Αλέξη με τη Μυρτάλη (δείτε εδώ ποια θα είναι η αντίδρασή του). Η ιστορία των χωρισμών ωστόσο δεν τελειώνει εκεί.

Το ζευγάρι που θα χωρίσει στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς

Πριν καλά καλά προλάβουν να φτιάξουν, ο Σωκράτης και η Αλκμήνη θα δώσουν τέλος στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, μόλις ο μυστηριώδης άνδρας τελειώσει τις δουλειές του στην Μάνη και μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του, ο χαρακτήρας του θα αλλάξει σημαντικά.

Θα επικεντρωθεί στο να πάρει το παιδί από τους Βρεττάκους, ενώ θα αφήσει την Αλκμήνη μιας και πια δεν θα έχει ενδιαφέρον για εκείνη.

Σωκράτης Αλκμήνη χωρισμός γη της ελιάς

Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην Αγγελική

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης έχει έρθει σε επαφή με τους Βρεττάκους και τρέμει να μην αποκαλυφθεί κάτι σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Ετσι ζητάει τη συμβουλή της Εύας: «Τι να κάνω; Θα τρελαθώ! Μήπως είναι καλύτερα να τους μιλήσω και να τους πω ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής;», τη ρωτάει.

Ωστόσο η Εύα δεν συμφωνεί και της προτείνει: «Θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν υπάρχει λόγος, δεν ξέρει κάτι ο ίδιος», την καθησυχάζει, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης (δείτε εδώ με ποιον θα γίνει ζευγάρι η Αντιγόνη) και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Στο μεταξύ ο Πότης κάνει και πάλι το θαύμα του.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Ο Σωκράτης έχει πάει για καφέ στο καφενείο του και πάνω στην κουβέντα για την εμπορική συμφωνία με τους Βρεττάκους, ο Πότης άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Λίγο αργότερα, ο Σωκράτης μπαίνει σε σκέψεις και μάλιστα δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές.

Έτσι, αποφασίζει να ψάξει περισσότερο τη συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Εχοντας αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, αποφασίζει να κινηθεί κρυφά απ’ όλους και καταφέρνει να πάρει κρυφά δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Όπως θα δούμε αργότερα, ο Σωκράτης θα μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του και τότε θα αρχίσουν τα τεράστια προβλήματα για όλους και κυρίως για το παιδί, τη Μαρίνα και τον Μάνο, ενώ και η Αντιγόνη κινδυνεύει άμεσα λόγω της παράνομης υιοθεσίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Σφαγή ανάμεσα σε Μάνο και Σωκράτη - Βγαίνει στην φόρα η παράνομη υιοθεσία

Γη της Ελιάς - spoiler: Ακάλεστη η Μυρτάλη στον γάμο της Ισμήνης