Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο ερχομός του Σωκράτη στην Γη της Ελιάς (ο οποίος θα ερωτευτεί την...) δεν θα είναι για καλό, τουλάχιστον για την οικογένεια των Βρεττάκων, καθώς αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψει πως έχει ένα παιδί, και όχι μόνο αυτό, αλλά όλη την ιστορία πίσω από αυτό, και θα έρθουν τα πάνω κάτω για όλους!

Μάνος και Σωκράτης σε ακραία σύγκρουση για το παιδί

Σωκράτης και Μάνος θα έρθουν αντιμέτωποι για την μικρή Αγγελική, καθώς ο πρώτος αρχίζει και υποψιάζεται από την συμπεριφορά της Αντιγόνης πως κάτι κρύβει και ανακαλύπτει ανακαλύπτει ότι αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι, και τότε ξεκινάει ο χαμός!

Όταν επιβεβαιώσει ότι η Αγγελική είναι κόρη του, διαλύει την Μαρίνα και το Μάνο μιας και διεκδικεί με όλα τα μέσα το παιδί, και φέρνει στην επιφάνεια το ζήτημα της παράνομης υιοθεσίας. Ποιος θα καταφέρει να κρατήσει την Αγγελική; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην Αγγελική

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης έχει έρθει σε επαφή με τους Βρεττάκους και τρέμει να μην αποκαλυφθεί κάτι σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Ετσι ζητάει τη συμβουλή της Εύας: «Τι να κάνω; Θα τρελαθώ! Μήπως είναι καλύτερα να τους μιλήσω και να τους πω ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής;», τη ρωτάει.

Ωστόσο η Εύα δεν συμφωνεί και της προτείνει: «Θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν υπάρχει λόγος, δεν ξέρει κάτι ο ίδιος», την καθησυχάζει, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης (δείτε εδώ με ποιον θα γίνει ζευγάρι η Αντιγόνη) και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Στο μεταξύ ο Πότης κάνει και πάλι το θαύμα του.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Ο Σωκράτης έχει πάει για καφέ στο καφενείο του και πάνω στην κουβέντα για την εμπορική συμφωνία με τους Βρεττάκους, ο Πότης άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Λίγο αργότερα, ο Σωκράτης μπαίνει σε σκέψεις και μάλιστα δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές.

Έτσι, αποφασίζει να ψάξει περισσότερο τη συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Εχοντας αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, αποφασίζει να κινηθεί κρυφά απ’ όλους και καταφέρνει να πάρει κρυφά δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Όπως θα δούμε αργότερα, ο Σωκράτης θα μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του και τότε θα αρχίσουν τα τεράστια προβλήματα για όλους και κυρίως για το παιδί, τη Μαρίνα και τον Μάνο, ενώ και η Αντιγόνη κινδυνεύει άμεσα λόγω της παράνομης υιοθεσίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα κάνει αρκετές προσπάθειες για...» - Ποιο θα είναι το μέλλον της Εύας στην σειρά

Γη της Ελιάς Spoiler: Όλη η Μάνη πιάνει στο στόμα της τη Μυρτάλη