Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ο Χρήστος καταλαβαίνοντας ότι η Μυρτάλη έχει παράπονα για τις λίγες ώρες που τον βλέπει, αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι τους νωρίτερα.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 και της Μαρίας Μεταξητινού, αυτό που αντικρίζει τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς βλέπει τη Μυρτάλη με τον Αλέξη να κάνουν παθιασμένα έρωτα.

Εκείνοι, παραδομένοι στο πάθος τους, δεν καταλαβαίνουν καν ότι κάποιος βρίσκεται εκεί, ενώ ο Χρήστος, εξοργισμένος με όσα αντίκρισε, κάνει μεταβολή και φεύγει χωρίς να μιλήσει και να κάνει φασαρία. Εξαλλος πηγαίνει κατευθείαν στην Ισμήνη: «Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι; Τα έβαλε και μαζί σου η Μυρτάλη; Το περίμενα. Αυτή τα έχει με όλο τον κόσμο», του λέει, αλλά ο Χρήστος της εξηγεί: «Μακάρι να ήταν αυτό. Δεν ξέρω καν πώς να σου το πω, είμαι σοκαρισμένος και έξαλλος. Πήγα στο σπίτι λίγο πιο νωρίς για να της κάνω έκπληξη και την έπιασα μαζί με άλλον να κάνει έρωτα. Και ξέρεις με ποιον; Με τον Αλέξη», της αποκαλύπτει (δείτε εδώ ποιος θα βάλει στο στόχαστρο την Μυρτάλη).

Η Ισμήνη τα χάνει: «Ολα τα περίμενα, αλλά αυτό όχι. Και τώρα τι θα κάνεις; Δεν θα της μιλήσεις;», τον ρωτάει, αλλά ο Χρήστος της λέει ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι: «Τίποτα δεν θα κάνω. Δεν πρόκειται να μπω καν σ’ αυτή τη διαδικασία, απλά θα μαζέψω τα ρούχα μου και θα φύγω χωρίς να της δώσω καμία εξήγηση», ισχυρίζεται.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Ισμήνη και Μυρτάλη ξανά αντιμέτωπες στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη μαθαίνει ότι ο Χρήστος συναντήθηκε με την Ισμήνη και εντελώς αψυχολόγητα ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. «Πας καλά; Ρωτάς εμένα γιατί σε χώρισε ο Χρήστος; Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο, μιας και τον εαυτό σου έχεις ξεχάσει να τον ρωτάς για το αν ευθύνεται για κάτι», της επισημαίνει.

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Παντρεύονται Ισμήνη και Κωνσταντίνος - Το ταξίδι στο εξωτερικό

Γη της Ελιάς Spoiler: Οι πρώτες καυτές ερωτικές σκηνές Αντιγόνης και Άρη