Από Έπη Τρίμη

Στα επόμενα επεισόδια στην «Γης της Ελιάς», που προβάλλεται Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 από τη συχνότητα του Mega, οι τηλεθεατές θα μείνουν καθηλωμένοι από τις εξελίξεις καθώς η Ισμήνη επιτέλους θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον αγαπημένο της Κωνσταντίνο.

Λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, ωστόσο η αγαπημένη της φίλη Μυρτάλη απουσιάζει από τη μεγάλη μέρα. Οι φίλες έχουν απομακρυνθεί τελευταία καθώς η Μυρτάλη το τελευταίο διάστημα φέρεται άσχημα στην κολλητή της με αποτέλεσμα να έχουν σκοτωθεί.(Διαβάστε εδώ ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Χρήστου που βλέπει τον Αλέξη και τη Μυρτάλη να κάνουν παθιασμένο έρωτα).

Θα διορθωθούν οι σχέσεις Μυρτάλης – Ισμήνης στη Γη της Ελιάς;

Η Μυρτάλη πρόκειται να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο καθώς συνειδητοποιεί πως συμπεριφέρθηκε ελεεινά στη φίλη της και θέλει να κάνει ένα βήμα προκειμένου να συμφιλιωθούν.

Γη της Ελιάς

Θα συγχωρέσει η Ισμήνη τη Μυρτάλη;

Η Μυρτάλη ζητάει συγγνώμη από την Ισμήνη, στην Γη της Ελιάς και της αναφέρει πως είναι πρόθυμη να την βοηθήσει με τον γάμο της. Ωστόσο η Ισμήνη δεν πιστεύει ούτε λέξη από όσα της λέει η πρώην φιλενάδα της, καθώς πιστεύει πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει και αυτή η αλλαγή είναι πρόσκαιρη με αποτέλεσμα η ρήξη να φαίνεται οριστική.

Η Μαρίνα, η Αντιγόνη, η Ευτυχία, η Άννα και η Εύα, ετοιμάζονται για να ευχηθούν με την καρδιά τους για τον γάμο της Ισμήνης. Ωστόσο λείπει η Μυρτάλη που νιώθει μόνη και πικραμένη. Άραγε θα παρευρεθεί στην εκκλησία και θα μπορέσει επιτέλους να συνειδητοποιήσει την απρεπή της συμπεριφορά, τα τραγικά της λάθη και να γίνει καλύτερος άνθρωπος;

Της κακομοίρας αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο που θα απολαύσουμε σήμερα (7/11) στη, Γη της Ελιάς, μιας και ο Χρήστος θα αποφασίσει να γυρίσει μία μέρα πιο νωρίς στο σπίτι πιάνοντας στα πράσα τον Αλέξη με την Μυρτάλη. Πώς θα αντιδράσει και πώς σκέφτεται να κινηθεί στη συνέχεια;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς εξελίξεις (7/11): Η σκηνή που περίμεναν όλοι - Ο Χρήστος πιάνει στα πράσα τη Μυρτάλη με τον Αλέξη

Γη της Ελιάς: «Έλα δίκασε!» - Η Μαρίνα στόλισε χωρίς αύριο την Μυρτάλη και το Twitter την δόξασε