Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και όπως θα δούμε, δύο νέοι θα γίνουν πολύ σύντομα ζευγάρι, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στη Μάνη.

Πρόκειται για δύο παιδιά που ήταν single εδώ και καιρό, πρόσφατα τους είδαμε να γνωρίζονται καλύτερα και η έλξη δε θα αργήσει να έρθει ανάμεσά τους.

Μαζί Αντιγόνη και Άρης στη Γη της Ελιάς

Όπως είδαμε ήδη από το χθεσινό επεισόδιο (24/10), ο Άρης εξομολογήθηκε στην αδερφή του, Εύα, πως έχει αρχίσει να βλέπει την Αντιγόνη με άλλο μάτι πως σκέφτεται να τη διεκδικήσει.

Παρόλο που η αδερφή του, του είπε να απομακρυνθεί μιας και η Αντιγόνη δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό της σε ψυχολογικό επίπεδο, ο Άρης επιμένει πως αξίζει να το προσπαθήσει.

Γη της Ελιάς Άρης Αντιγόνη

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Άρη να την πλησιάζει και την Αντιγόνη να ανταποκρίνεται. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μετά τον Δημήτρη, ούτε η Αντιγόνη είχε κάποιον στο πλευρό της, ενώ ο Άρης δέχθηκε την απόρριψη της Ευτυχίας πολλές φορές. Όμως πάνω που οι δυο τους θα έρθουν κοντά, ένα άλλο ζευγάρι θα φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού (δείτε εδώ ποιο).

Γιατί δεν έχει αύριο (26/10) Γη της Ελιάς

Όπως αναφέρει αναλυτικά το πρόγραμμα τηλεόρασης, οι σειρές του Mega, δηλαδή η Γη της Ελιάς καθώς και το Μαύρο Ρόδο, θα μείνουν για αύριο (26/10) εκτός προγράμματος μιας και το Μεγάλο Κανάλι θα προβάλλει τον αγώνα ποδοσφαίρου του Άγιαξ απέναντι στη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Στις 21:00 θα προβληθεί σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στις 21:30 ένα pre game show, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς, ωστόσο προσωρινό «ψαλίδι» θα μπει σε μία ακόμη αγαπημένη σειρά του Mega (δείτε εδώ σε ποια).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Νομίζει ότι την έχουν ξεγράψει αλλά... - Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Αθηνά στην φυλακή

Γη της Ελιάς - spoiler: Ήρθε αποφασισμένος να μείνει! Ο πατέρας της Αγγελικής ζητά από τους Βρεττάκους να...